Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt, mit tegyek?
Már lezárta azzal a nővel a dolgot, de még mindig fáj.
Szerettem volna párterápiára menni, de hallani sem akar róla, gondolom szégyellné a szennyest kiteregetni.
Van egy bejáratott, nem nagystílű, de középosztálybeli, kényelmes életünk, amit én a saját béremből, egyedül nem tudnék megteremteni magamnak.
Nincs erőm szakítani, elváln, és mindent nulláról kezdeni, de nagyon nehéz benne maradni ebben a házasságban.
Ma is főztem, és belegondoltam, hogy annak csinálom, aki átvert, hazudott. Mosom a cuccait, vasalom az ingeit... mindig nyelnem kell egyet, hogy bírjam.
Fog ez változni? Mit tegyek? Attól is félek, mi van, ha egy nap hazaállít, hogy beleszeretett másba és válni akar.
Szerintem azért akarok most is a kedvére tenni, hogx megfeleljek neki, annak ellenére, hogy ő árult el.
Megcsal, és még most is te akarsz a kedvére tenni, hogy megfelelj neki. Erre nincs mit mondani, na az ilyen nők meg is érdemlik a sorsukat.
Nem tudom mi volt, egy alkalmas, vagy hosszabb viszony. Egy alkalom ritkán derül ki, így gondolom viszony. Ebben az esetben, ha hosszabb ideig tart, már vannak érzelmek is. Gondol rá, tudatosan készül a találkozásra. Megy, mert jól érzi magát vele. Egy viszonyba sok minden belefér...talán együtt főznek, esznek, filmeznek, beszélgetnek, ölelkeznek. Sok mindent csinálhatnak közösen, miközben te semmit nem sejtesz, türelmesen várod otthon. Tudom miről beszélek, benne vagyok.
De te tudod mi a jó neked. Ha képtelen vagy egyedül eltartani magad, gyáva vagy, tűrj. Megérdemled. Teperj, érezze, hogy máskor is megcsalhat. Ha le tudsz vele feküdni úgy, hogy ő gondolatban mást ölel, tedd azt. A kényelmes életed ennyit megér, mit számít az önbecsülés.
Miután kaptál egy csomó oltást, írok valami tapasztalatit is. Ahelyett, hogy abban turkálnék van-e önbecsülésed és milyen, vagy hogy lábtörlőnek titulálnék egy ismeretlen embert ismeretlen élethelyzetben. Az én párom úgy tepert/teper a mai napig is, hogy helyre hozza a 'kis' botlását, hogy nagyon. Titoknak titok maradt, pontosan azért amit írtál. Egy-egy vita alkalmával persze megfordul a fejemben, hogy jobb lett volna kivágni a francba, de szeretem, ragaszkodok hozzá - másom nincs is - és neki sem.
Viszont tény, hogy azóta többet foglalkozok magammal, a lelki békém fenntartásával. Nem hasonlítgatom magam másokhoz sem külsőleg, sem belsőleg. Annak ellenére, hogy együtt maradtunk, sokkal önállóbb vagyok minden téren.
Néha persze még mindig fáj. De ezt sajnos egyedül kell feldolgozni és túl lendülni rajta - azt pedig kizárólag te tudod, hogy képes vagy-e rá.
Kívánom, hogy a lehető legpozitívabb eredménnyel gyere ki ebből a gödörből. És az önmagadat még véletlenül se az itt válaszadók szerint ítéld meg.
28n
Mert már valamit felépítettünk, van egy közös életünk, nincs már türelmem ezt lenullázni, újra randizgatni, addig bérletes szobákban nyomorogni, nem is vagyok már olyan fiatal.
Mindegy, kár volt kiírni ezt a kérdést. Vessetek meg, de ez még mindig jobb, mint egyedül lenni, és a bizonytalanra alapozni, hogy majd jön valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!