Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megtudam hogy megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudam hogy megcsalt a férjem valami nőcskével és most aggódom mi van ha valami nemi betegséget szedett össze? 23/N

Figyelt kérdés
El fogok menni nőgyógyászati vizsagaltra de ott ha ezt mondom az olyan ciki lesz, vagy csak mondjam azt hogy egy alatalnos vizsgálatra jöttem csak.

2018. márc. 29. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Férjednél felmerült a gyanú, hogy korábbi partnertől elkaphatott valamit, ezért most mindketten kivizsgáltatjátok magatokat, szeretnél egy általános szűrést, ennyi. A megcsaláshoz nincs köze a dokinak.
2018. márc. 29. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondd nyugodtan, hogy általános STD szűrést kérsz, mert kiváncsi vagy az állapotodra. Egy HPV szűrést én még mellécsapnék.

Én történetem: volt párom kereken egy éve miután hazajöttem egy 5 napos Milánói turistáskodásról, egy cetlire felhirta, hogy HPV. Azonnal megérdeztem, hogy ez mégis mi, kideülr, hogy szólt neki egy egyéjszakás kalandja egy évvel korábbról (!), hogy HPV-je van. Elmentem szűrésre, pozitiv is lett. A bökkenő, hogy ez az egyéjszakás nem akkor szólt, hanem fél évvel korábban, ő meg "elfelejtette". No comment, felelősségvállalás nulla.

29/N

2018. márc. 29. 14:38
 3/8 Bence_ ***** válasza:
100%

Így van std szűrés.

Normálisak, lesz pár kérdés de hidd el látták már sok mindent.

2018. márc. 29. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
13%
Minimális esélye van, hogy elkapsz valamit, pár alkalom után, közvetetten. Nagyobb esélye van viszont, hogy az esettől függetlenül évek óta van benned valami kevésbé ismert baktérium, úgyhogy jól teszed ha elmész std szűrésre, gondolom soha életedben még nem voltál. De a komplex szűrés drága, min 30e, de inkább 50.
2018. márc. 29. 15:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Akkor el fogok menni es kerek egy teljes kivizsgalast.
2018. márc. 29. 19:36
 6/8 Bence_ ***** válasza:

[link]

Idő mire kapsz helyet de itt ingyenes.

2018. márc. 29. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:

6: a honlap szerint csak a HIV és szifilisz ingyenes. Rengeteg nemi úton IS terjedő baktérium és gomba van, amiről az átlagember maximum akkor hall, amikor megtalálják benne. Például soha nem találkoztam senkivel, aki tudta volna mi az az influenza baktérium(!). [link]

Még magyar wikipedia lapja sincs, pedig szüléskor veszélyes lehet.

2018. márc. 31. 12:33
 8/8 Bence_ ***** válasza:
Egyedül a hepatitis a ért fizettem külön, de mint kiderült azt is támogatja az oep.
2018. márc. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!