Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudam hogy megcsalt a férjem valami nőcskével és most aggódom mi van ha valami nemi betegséget szedett össze? 23/N
Mondd nyugodtan, hogy általános STD szűrést kérsz, mert kiváncsi vagy az állapotodra. Egy HPV szűrést én még mellécsapnék.
Én történetem: volt párom kereken egy éve miután hazajöttem egy 5 napos Milánói turistáskodásról, egy cetlire felhirta, hogy HPV. Azonnal megérdeztem, hogy ez mégis mi, kideülr, hogy szólt neki egy egyéjszakás kalandja egy évvel korábbról (!), hogy HPV-je van. Elmentem szűrésre, pozitiv is lett. A bökkenő, hogy ez az egyéjszakás nem akkor szólt, hanem fél évvel korábban, ő meg "elfelejtette". No comment, felelősségvállalás nulla.
29/N
Így van std szűrés.
Normálisak, lesz pár kérdés de hidd el látták már sok mindent.
Idő mire kapsz helyet de itt ingyenes.
6: a honlap szerint csak a HIV és szifilisz ingyenes. Rengeteg nemi úton IS terjedő baktérium és gomba van, amiről az átlagember maximum akkor hall, amikor megtalálják benne. Például soha nem találkoztam senkivel, aki tudta volna mi az az influenza baktérium(!). [link]
Még magyar wikipedia lapja sincs, pedig szüléskor veszélyes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!