Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt, mit tegyek?
Már lezárta azzal a nővel a dolgot, de még mindig fáj.
Szerettem volna párterápiára menni, de hallani sem akar róla, gondolom szégyellné a szennyest kiteregetni.
Van egy bejáratott, nem nagystílű, de középosztálybeli, kényelmes életünk, amit én a saját béremből, egyedül nem tudnék megteremteni magamnak.
Nincs erőm szakítani, elváln, és mindent nulláról kezdeni, de nagyon nehéz benne maradni ebben a házasságban.
Ma is főztem, és belegondoltam, hogy annak csinálom, aki átvert, hazudott. Mosom a cuccait, vasalom az ingeit... mindig nyelnem kell egyet, hogy bírjam.
Fog ez változni? Mit tegyek? Attól is félek, mi van, ha egy nap hazaállít, hogy beleszeretett másba és válni akar.
Szerintem azért akarok most is a kedvére tenni, hogx megfeleljek neki, annak ellenére, hogy ő árult el.
Es mivel indokolta a csalást?
Nem érzett semmit a nő iránt?
Ugyanez a helyzetem. Ötödik éve tűrök.
35/f
A.) iszod a levet minden nap,nyalod a sgget,mosod a gatyajat aztan egy nap majd o dob ki es sajnalni fogod a ra pazarolt eveket,amiket gyomorideggel toltottel
B.) kidobod es keresel egy gerinceset, aki hozzad valo
En a B.) verziot valasztottam,volt 2kokemeny onismerettel es sebnyalogatassal toltott evem. Aztan jott vki, akivel 4eve olyan jo mint amire mindig vagytam. Es amit erzesem szerint erdemeltem.
Már leírtad mi a helyzet.
Nyelni fogsz a férjedtől a kényelmes életért cserébe. Ez van, mert nem tudnád egyedül ezt az életszínvonalat fenntartani.
“Van egy bejáratott, nem nagystílű, de középosztálybeli, kényelmes életünk, amit én a saját béremből, egyedül nem tudnék megteremteni magamnak.”
Mit jelent hogy “bejáratott” élet? Pontosan ez mit takar, hogy megértsük?
Ne hidd hgy mindenki laza és boldog, mert annak látszik. Mindenkinek megvan a maga keresztje. Ismerek olyat aki az anyósát ápolta munkaidő után, de a férje biztosított neki is ilyen “bejáratott, nagystïlű életet”. Sok “sorstársad” van akik megfulladnak a rossz házasságukba vagy kapcsolatukba, hiába az optikailag csalóka kêp és a sok pozitív vélemény gyakorin.
Nem könnyű ilyen életet biztositani, főleg ha ezt a saját zsebedből nem tudod megcsinalni. Döntened kell mi a fontosabb az anyagi biztonság vagy a lelkiismereted és büszkeséged.
“Nincs erőm szakítani, elváln, és mindent nulláról kezdeni, de nagyon nehéz benne maradni ebben a házasságban.”
Minden kezdet nehéz, de hiába hunysz szemet attól még kirakhat magától is. Nem irigyelek a jólétet elveszíteni nehéz, de sokszor új kapukat nyit meg.
Sok nő nem dobja ki ilyenkor a férjét. Sőt még jobban ragaszkodnak hozzá, miután felmerült, hogy elveszthetik. - Ott az anyagi biztonság.- A gyerekek. - A megszokott életvitel. Én még idevenném a szexualitást is.
Egy barátnőm viszontagságai új partner keresésben.
- Pasi kihasználta, evett,ivott, aludt, zuhanyzott nála aztán még egy kisebb ajándékot sem kapott szülinapjára.
- 2. pasi: Nem volt autója és nem is akart. Barátnőm megszokta, hogy exe mindenhová vitte.
- 3. Észrevehetően ki nem állhatta a gyerekeit.
- Következő: "úriember" minden tekintetben. Viszont ágyban nem kielégítő........
- Mostani: fiatalabb, gyereket akar, barátnőm már nem igazán de lehet bevállalja......
Ja az a bizonyos nézet, hogy a nőknek minden ujjára akad mert olyan nagyon-nagyon férfi többlet van, hát ez csak a gyakorin van így.
Egyszer itt gyakorin mondta nekem valaki, hogy képzeljem el a jövőmet 10 év múlva. Több verzióban.
Akkor lefuttattam a lehetséges variációkat és arra jöttem rá, hogy most még változtathatok. Kiléphetek abból a kapcsolatból, ahol egy ölelés se jár nekem évek óta. De ha most nem lépek, félelemből, akkor olyan 8-10 év múlva esélyes verzió lesz az, hogy le leszek cserélve egy huszonévesre, akivel új évet kezd, én meg 45-50 évesen már a kutyának se fogok kelleni. Tehát vagy most lépek, amíg még van esélyem új életre, vagy ő fog lépni, amikor nekem már nem lesz.
Ezt a lépést még én se mertem megtenni, de közeledik.
Az anyagi kiszolgáltatottság engem is megriaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!