Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne lefeküdni egy házas férfival, akinek
két hónap múlva születik meg a gyereke?
Ezt most komolyan kérdezed??? Az agyam eldobom,hogy vannak ilyen nők a földön!!! Jaj bocsi, Te nem számítasz annak! Kitől vársz megerősítést, mert ha jól látom itt nem fogsz. Menj ki inkább.a sarokra, kérdezd meg a barátnőidet!
2018. júl. 11. 22:36
Dugjál vele, megérdemlitek egymást.És nem, nem kell az álszent szöveg, hogy neked lelkiismereti problémáid vannak.Vannak a francokat, ha lenne nem is gondolkoznál ezen, főleg nem kérdezgetnéd, hanem továbblépnél ezen a dolgon egyszerűen.Te simán csak egy önbecsülés és tartás nélküli lotyó vagy, ennyi az egész.Aláfekszel mindenkinek, aki egy kicsit is vonz.Kár tagadni, az efféle ribikek mind ilyenek.A női nem szégyene vagy anyukám te is.Bár sanszos, hogy csak hergelni jöttél ide a gyakori közönségét, és most a válaszokra élvezel.
2018. júl. 12. 04:15
63/129 A kérdező kommentje:
Szerintem tartása inkább a pasinak nincs. Illetve a feleségnek, ha ezt elnézi.
Egyikőtöknek sincs tartása, ezért illetek össze és érdemlitek meg egymást.És azért, mert a felesége(ha egyáltalán tud róla)elnézi, neked még nem kell hanyatt vágni magad minden jöttmentnek.Neked ezért nincs tartásod, sem önbecsülésed.Bár, ahogyan elnézem a válaszaidat, ettől többre nem vagy jó, és nem érsz többet egy random nemi szervnél, akit megdughat bárki.Süllyedsz lefelé a férfi szintjére.Megvetendő tyúk vagy te is.
2018. júl. 12. 06:30
65/129 A kérdező kommentje:
Pedig ez lenne az első, hogy ilyet csinálok.
Gondolom nincs gyereked. Majd ha terhes leszel akkor megerted miert lenne szemetseg toled. Ha megteszed remelem.ugyanezt csinalja majd veled a gyereked apja. Igen ez az pasi felelossege, de a vasar ketton all, de is egy gennylada vagy ha nem veszed tekintetbe a gyereket. Igen ha nem teged d.ug meg majd akkor mast, nem vagy a szemeben akkora sztar hidd el, de ha te akarsz lenni a kapcarongy hajra.
2018. júl. 12. 07:11
"Pedig ez lenne az első, hogy ilyet csinálok."
Hátpersze. :D Ez nem mentség arra, hogy milyen jellemed van neked is, és mire készülsz.Első után jön a többi.Aki az elsőnek nem tud ellenállni, nem fog a többinek sem.Biztos vagyok abban, hogy ez lesz.A válaszaidból egyértelmű, hogy ez a típus vagy.És mellette hazug is.Méghogylelkiismeretfurdalásod van.....:D Persze, hogyne.Ez a válaszom arra vonatkozik, ha nem kamu kérdés.
De én annak látom a közönyös válaszaidból ítélve.Csak provokálsz, több választ már nem érsz.
2018. júl. 12. 07:48
Teljesen feleslegesen tépjük itt a szánkat,nyomjuk a gombokat, már úgyis döntöttél. Azt kérded, volt-e vki hasonló helyzetben. Nem voltam, de nagyon közelről láttam egy ilyet. Úgy döntött, ahogy te is. Rosszul. És nem azért, mert utána lelkiismeretfurdalása volt, hanem mert aznap, amikor megszületett a pasiék babája, olyat kapott a karmától, az élettől, vagy nevezd, ahogy akarod, hogy azóta is azt nyögi, ugyanis aznap a csaj apja megölte az anyját. Szóval igaz a mondás, hogy ne tedd mással, amit nem kívánsz magadnak, csak még kiegészíteném annyival, hogy azért, mert az élet úgy szájba csap, hogy attól koldulsz.
2018. júl. 12. 08:37
Kamu vagy te! Nem hiszem el, hogy vannak ekkora ribizlik mint te akiknek nem szent más férje, csak az számít hogy viszket a lyuka. Ha mégis vagy ekkora k, akkor azt a kérdést tenném fel, hogy ha te lennél a terhes feleség helyében, neked hogy esne ha egy ribizli feszültséglevezetés címszó alatt kikormoltatná magát a férjeddel?
Legyél már méltóságteljes felnőtt nő, ember!
2018. júl. 12. 08:58
Ez a kérdés szerintem kamu.
Ekkora prosti egyszerűen nem lehetsz.
Ha a történet még is igaz akkor te és a csávó gátlástalan emberek vagytok.
Biztos vagyok benne hogy csak egy menetre kellesz neki utána pedig ki is a dob a kukába. De nézd a jó oldalát, így legalább nem kell prostihoz mennie, mert itt vagy neki te, egy ingyenes prosti.
Remélem hogy ha lesz férjed és terhes leszel akkor ő is megcsal téged, mert azt érdemelnéd.
2018. júl. 12. 09:07
Kapcsolódó kérdések: