Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne lefeküdni egy házas férfival, akinek két hónap múlva születik meg a gyereke?
Hát, tényleg csak külsőleg meg stílusra vonz, magát az embert megvetem, szóval a "szerelem" lehetősége sem áll fenn. Viszont abból indulok ki, hogy mindig ilyen csajozós volt, szóval a felesége valószínűleg sejtheti, hogy nem egy ma született bárány.
Persze, szarul érezném magam fordított esetben, de soha nem kéne az ő fajtája kapcsolatra.
Igen, az bőven benne van a pakliban, hogy nagyobb lesz a füstje mint a lángja. :D
Ha nem akar rólam tudni nem baj sőt.
Én inkább a gyereket sajnálom, a feleség választott magának ilyen férjet, de a gyerek erről nem tehet.
Gondolj a nejére és a gyerekre.
Nekem volt valakivel egy kalandom, mondjuk netről. A szex jó volt, De a fürdője tele volt női cuccokkal, azt mondta exe hagyta ott, de gyanús volt az egész. Már rosszul érzem magam miatta, totál nem érte meg. Persze kielégültem, de azóta is rossz. Pedig csak valószínű, hogy megcsalta velem, nem is biztos.
Nálad igen komoly baj van a padláson, ha bele tudsz ülni annak a faxába, akit emberileg ennyire le tudsz nézni.
Ha létezik karma, akkor téged is teherbe ejt. Legalább legközelebb jobban megválogatod, mibe ülsz bele.
Egyébként áldásom rátok, mert ennél normálisabb férfit nem is érdemelsz.
Szóval megdugatnád magad olyan emberrel, akit megvetsz.
Ez már szerintem komolyan valami probléma lehet, elmennék a helyedben pszichológushoz, és ezt nem bántásból írom...
Még nem? :D Csak idő kérdése kérdező.Ez olyan biztos, mit ahogyan itt ülök a gép előtt és válaszolok neked.
Az is biztos, hogy némi pszichológiai probléma is leledzik nálad.Ép elméjű ember nem akar lefeküdni olyan emberrel, még kíváncsiságból sem, akit állítólag megvet.Mi több, még vonzónak sem tudja látni, pont azért, mert emberileg egy selejtnek tartja.A selejteket meg kidobni szokás, nem szopni őket.Szerintem lábszéttárás helyett ezen gondolkozzál el, előrébb leszel, mint egy dugással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!