Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szemétség lenne lefeküdni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne lefeküdni egy házas férfival, akinek két hónap múlva születik meg a gyereke?

Figyelt kérdés
Eladó, a boltjában ismerkedtünk meg, heti 2-3-szor szoktunk találkozni. Iszonyatosan tetszik, nagyon vonzódunk egymáshoz, folyton ezen jár az agyam, hogy mi lenne ha. Izzik köztünk a levegő, többször tett utalást, hogy összefuthatnánk a városban. Szíves örömest benne lennék, de nagyon-nagyon sajnálom a feleségét és a leendő gyerekét is. Ugyanakkor nyilván ez az ő felelőssége és nem is a csodás jelleme miatt akarok vele lefeküdni. Nem tudom, hogy érdekeljen-e a dolog vagy sem. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy döntött?
2018. júl. 11. 15:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/129 A kérdező kommentje:

Hát, tényleg csak külsőleg meg stílusra vonz, magát az embert megvetem, szóval a "szerelem" lehetősége sem áll fenn. Viszont abból indulok ki, hogy mindig ilyen csajozós volt, szóval a felesége valószínűleg sejtheti, hogy nem egy ma született bárány.

Persze, szarul érezném magam fordított esetben, de soha nem kéne az ő fajtája kapcsolatra.

2018. júl. 11. 15:43
 22/129 A kérdező kommentje:

Igen, az bőven benne van a pakliban, hogy nagyobb lesz a füstje mint a lángja. :D

Ha nem akar rólam tudni nem baj sőt.

Én inkább a gyereket sajnálom, a feleség választott magának ilyen férjet, de a gyerek erről nem tehet.

2018. júl. 11. 15:45
 23/129 anonim ***** válasza:
83%
Hulladékhoz hulladék illik :).
2018. júl. 11. 15:48
 24/129 anonim ***** válasza:
80%

Gondolj a nejére és a gyerekre.

Nekem volt valakivel egy kalandom, mondjuk netről. A szex jó volt, De a fürdője tele volt női cuccokkal, azt mondta exe hagyta ott, de gyanús volt az egész. Már rosszul érzem magam miatta, totál nem érte meg. Persze kielégültem, de azóta is rossz. Pedig csak valószínű, hogy megcsalta velem, nem is biztos.

2018. júl. 11. 15:50
 25/129 anonim ***** válasza:
81%

Nálad igen komoly baj van a padláson, ha bele tudsz ülni annak a faxába, akit emberileg ennyire le tudsz nézni.

Ha létezik karma, akkor téged is teherbe ejt. Legalább legközelebb jobban megválogatod, mibe ülsz bele.

Egyébként áldásom rátok, mert ennél normálisabb férfit nem is érdemelsz.

2018. júl. 11. 15:51
 26/129 A kérdező kommentje:
Még nem ültem bele.
2018. júl. 11. 15:57
 27/129 anonim ***** válasza:
95%

Szóval megdugatnád magad olyan emberrel, akit megvetsz.

Ez már szerintem komolyan valami probléma lehet, elmennék a helyedben pszichológushoz, és ezt nem bántásból írom...

2018. júl. 11. 15:58
 28/129 A kérdező kommentje:
Szerintem a szexuális vonzalomnak nem előfeltétele, hogy kedveljem is az illetőt. Hány ilyen példa van.
2018. júl. 11. 16:03
 29/129 anonim ***** válasza:
29%
Feküdj le vele. Mit érdekel téged, ő kinek hogy számol el? Nem te vagy kapcsolatban.
2018. júl. 11. 16:07
 30/129 anonim ***** válasza:
87%

Még nem? :D Csak idő kérdése kérdező.Ez olyan biztos, mit ahogyan itt ülök a gép előtt és válaszolok neked.

Az is biztos, hogy némi pszichológiai probléma is leledzik nálad.Ép elméjű ember nem akar lefeküdni olyan emberrel, még kíváncsiságból sem, akit állítólag megvet.Mi több, még vonzónak sem tudja látni, pont azért, mert emberileg egy selejtnek tartja.A selejteket meg kidobni szokás, nem szopni őket.Szerintem lábszéttárás helyett ezen gondolkozzál el, előrébb leszel, mint egy dugással.

2018. júl. 11. 16:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!