Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne lefeküdni egy házas férfival, akinek
két hónap múlva születik meg a gyereke?
31/129 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, hogy így lenne. A szexuális vonzalomnak semmi köze a másik jelleméhez. Amiről te beszélsz az a szimpátia és a szerelem.
"A szexuális vonzalomnak semmi köze a másik jelleméhez."
Nálam van.Selejt emberben semmi izgató nincs, még egy alkalomra sem.Nem vagyok pszichológiai defektes.
2018. júl. 11. 16:36
Én egyszer se tudnék lefeküdni olyan emberrel, akit emberileg megvetek.
Most komolyan, aranyból van a farka, vagy mi?
Aműgy mi értelme a kérdésnek? Úgyis eldöntötted hogy farokra húzatod magad, ráadásul gyanús, hogy már kérdezted egyszer, volt egy ugyanilyen nő nemrég, aki valami foglalt pasival akart volna kufircolni, ott is jött az ál-gerinc, hogy nem tudja eldönteni, hogy szemétség lenne-e, de végtére is nem hallgatott senkire, aki szerint nem jó ötlet... Nem ismerős?
2018. júl. 11. 16:39
34/129 A kérdező kommentje:
Nem, ebben a témában először írtam ki kérdést.
Olyan emberekre voltam kíváncsi akik voltak hasonló helyzetben, ahogy írtam is a kérdésemben.
Képtelen vagyok/lennék fizikailag vonzódni vkihez akit amúgy megvetek de lehet én vagyok rosszul öászerakva
2018. júl. 11. 17:13
Öööö az valakiben felmerult ,hogy a pasi mekkora patkany???! Most szuletik a gyereke nem soka o meg dugna felre?! Ha nem a kerdrzot akkor elobb utobb mast fektet meg.Inkabb az asszonynak kene szolni ,h gyorsan hagyja el ezt a senkihazit.
2018. júl. 11. 17:39
Számomra az élet egyik legnagyobb csalódása, egyben felismerése az volt, mikor rájöttem, hogy bár az ember magasabb rendűnek gondolja magát az állatoknál, az állatvilágnál, főleg azért, mert rendelkezik öntudattal, értelemmel és ehhez mérten önmérséklettel, ehhez képest ezek a tulajdonságok nem hogy elnyomnák, vagy legalább kordában tartanák a biológiából, a testi valójából eredő igényeket, de sokszor még fel is erősítik.
2018. júl. 11. 17:46
Én voltam hasonló helyzetben. Neki mondjuk már nagyobbak a gyerekei. Nem tettük meg, pedig ilyen őrületes vonzalmat nem éreztem már régen. Mostanában folyamatosan belebotlok a feleségbe. Hol a bevásárlóközpontban, hol más helyeken, kb. 10 nap alatt 4-szer láttam, úgy, hogy előtte soha nem futottunk össze. És borzalmasan felzaklat. Hogyan érezném magam, ha megtettük volna? Így se vagyok nyugodt. Igazából egyébként elsősorban pont a férfi mondta azt, hogy ne tegyük meg, én szerettem volna, de annyit agonizáltam és faggatóztam a házasságáról, és hogy nem akarok neki ártani, meg a családjának se, hogy hiába mentem bele a végén, ő gondolta meg magát. Elment a kedve az egésztől. És azt hiszem, jobb is így.
2018. júl. 11. 18:35
Csak nekem jutott eszembe, hogy ha veled nem, akkor majd mással fog idővel? Aki ilyen jellemtelen, az nem változik soha, sőt.
2018. júl. 11. 18:41
40/129 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy ezer éve csalja fűvel-fával az asszonyt, nem most kezdte az ipart.
Kapcsolódó kérdések: