Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne lefeküdni egy házas férfival, akinek
két hónap múlva születik meg a gyereke?
Olyan sok normális, egyedülálló, jóképű, értelmes férfi van, akivel minden éjjel felforrósíthatod a levegőt. Minek neked más nő párja?
2018. júl. 11. 18:54
42/129 A kérdező kommentje:
Te meg tudod válogatni, hogy ki iránt érezz olthatatlan szexuális vágyat? Ez a legkevésbé sem tudatos.
Én csak kívülről szemlélem az eseményeket ezen a oldalon de most muszáj hozzászólnom, valaki válaszolja már meg nekem:D
Ilyenkor mindig jön a duma hogy “tönkre teszel vele egy családot”
De mikor olyat olvasok hogy már kiderült a megcsalás, hapi ezerrel teper asszony vele marad akkor meg “nem vagy elég ahhoz hogy szét szedj egy köteléket”
Akkor most mi van?
2018. júl. 11. 19:36
És mi vagy te, valami állat, hogy nem tudsz parancsolni ennek? Kötelező mindennap bemenned a boltjába kelletni magad neki? Vazze, tiszta szégyen vagy.
2018. júl. 11. 20:08
45/129 A kérdező kommentje:
Mivel a lakásom alatt van közvetlenül, ezért praktikus oda járnom, főleg, ha más nincs nyitva. Kelletni pedig soha nem kellettem magam, egyszerűen van egy vicces stílusom amire ráharapott és vevő volt. Parancsolni pedig akkor kéne ennek a vágyamnak, ha lenne párom. Így viszont "csak" lelkiismereti gondom van.
Ismerek ilyen csajt. Egy szál pólóban menekült a terhes feleség elől végig a főutcán, aki egy székkel akarta agyonverni. A kiscsajt a családja beszélte le a feljelentésről, pedig a fejét össze kellett varrni. Utána a férj azt terjesztette, hogy a csaj leitatta, hogy rá tudjon mászni.
Eltelt pár év, de komoly kapcsolatra senkinek se kell.
2018. júl. 11. 20:20
Tehát a pasi Szerinted mindenkivel dug, akivel csak tud.A fene gusztusodat neked is, hogy Ennyi váladékos pi.na után még a szádba vennéd a kórokozóktól hemzsegő farkát.Tudod a gumi nem garancia, a víz meg nem fertőtlenít.Ennyi nő után már lappanghat benne pár jó kis fertőzés.Megis érdemled ha elkapsz tőle valami több hónapig tartó fertőzést.Jó szórakozást hozzá, meg sok szerencsét, az utóbbira marha nagy szükséged lesz, mint aktuális ösztön lénynek.Te is a pin..ádban hordod az eszed.Ez világos, mint a nap.
2018. júl. 11. 20:22
48/129 A kérdező kommentje:
Ez egy szomorú történet volt :) Én a városban lakok, ő a város mellett egy faluban, még ha ki is derülne, a feleség úgyse ismer se engem, se a környezetemet.
49/129 A kérdező kommentje:
Jelenleg ott hordom sajnos vagy nem sajnos, ennyire hatással van rám ez a hülye :)
Hát ha te ennyinek tekinted magad, akkor egészségedre. De nem hiszem, hogy a többség egyetért veled abban, hogy rendben van mindenkit felpróbálni, akit megkíván a p..nád. Szóval ha önigazolást akarsz, rossz helyen jársz.
2018. júl. 11. 21:00
Kapcsolódó kérdések: