Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne lefeküdni egy házas férfival, akinek két hónap múlva születik meg a gyereke?
Oké, akkor egyszer használatos zsepi lennél, az miért/mennyivel jobb?
Te ezzel a kérdéssel támogatást vársz valamihez, amit fordított esetben nem akarnál átélni(ha te lennél a terhes kismama).
Ez egy jellempróba.
Választhatsz, élhetsz bűntudattal, vagy élhetsz büszkén.
Te se hiszed el, hogy dugtok, jól esik, ennyire vonz, és nem fekszel le vele máskor is, ha vigyorog egy kicsit. Jajj, dehogy nem! Amíg a neje a terhesség végén meg a gyerekágy alatt nem szexelhet, addig kellesz neki.
Ennyi idő alatt ezerrel belezúgsz, mert fiatal vagy és naiv, és végtelenül buta kis ösztönlèny. Mikor közli veled, hogy ez ennyi volt, keress másik boltot, ahol kapsz nyalókát, akkor hirtelen feltámad benned az önérzet, és nagy hisztizve beárulod a nejénél.
Aztán ők válnak, te leszel a környék címeres qurvája, és lehet ismételgetni, hogy ez csak szex és nem jelent semmit.
Közben imádkozz, hogy a feleségével már tényleg ne szexeljen, mert a terhesség alatt egy kis gombás fertőzés is komoly bajt okozhat. Ugye, te is rendszeresen jársz szűrésekre? Ja, nem, azt csak a fizetős prostiknak kell, az önkénteseknek elég, ha felháborodnak, hogy ápoltak.
"És azért pont ő, mert mint írtam, ennyire vonzódom hozzá. Mással semmi értelme nem lenne így."
Aha. Mert soha, senki máshoz nem tudnál vonzódni.
Vannak bajok...
"A kérdező kommentje:
Valószínűsítem, hogy élvezném,"
Igen, ezekből a valószínűsétésekből szoktak lenni aztán a nagy csalódások. :D :D :D Aztán lehet tönkremegy a gerinctelen pasi kapcsolata is emiatt a nagy csodára várás miatt.Megérné?Bár a felesége jobban járna egy ilyen lény nélkül, az tény.
a pasit el tudom képzelni, hogy bele menne, mikor nálunk közeledett a baba, olyankor a férfiban valami tombolni akaró vágy előjön, mert úgy érzi, hogy vége az életnek, kb mint a kapuzárási pánik, ilyenkor az ember hülye és minden hülyeséget csinál.
(én mondjuk csak drága cuccokat vásároltam:)
Arra viszont számíts, hogy baba után nem is akar majd szóba állni veled és lehetőleg el akarja felejteni, hogy bármi közötök van egymáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!