Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szemétség lenne lefeküdni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne lefeküdni egy házas férfival, akinek két hónap múlva születik meg a gyereke?

Figyelt kérdés
Eladó, a boltjában ismerkedtünk meg, heti 2-3-szor szoktunk találkozni. Iszonyatosan tetszik, nagyon vonzódunk egymáshoz, folyton ezen jár az agyam, hogy mi lenne ha. Izzik köztünk a levegő, többször tett utalást, hogy összefuthatnánk a városban. Szíves örömest benne lennék, de nagyon-nagyon sajnálom a feleségét és a leendő gyerekét is. Ugyanakkor nyilván ez az ő felelőssége és nem is a csodás jelleme miatt akarok vele lefeküdni. Nem tudom, hogy érdekeljen-e a dolog vagy sem. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy döntött?
2018. júl. 11. 15:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/129 anonim ***** válasza:
80%

Oké, akkor egyszer használatos zsepi lennél, az miért/mennyivel jobb?

2018. júl. 11. 15:20
 12/129 A kérdező kommentje:
Valószínűsítem, hogy élvezném, így nem igazán értem ezt a zsepi hasonlatot. És azért pont ő, mert mint írtam, ennyire vonzódom hozzá. Mással semmi értelme nem lenne így.
2018. júl. 11. 15:24
 13/129 anonim ***** válasza:
92%

Te ezzel a kérdéssel támogatást vársz valamihez, amit fordított esetben nem akarnál átélni(ha te lennél a terhes kismama).

Ez egy jellempróba.

Választhatsz, élhetsz bűntudattal, vagy élhetsz büszkén.

2018. júl. 11. 15:28
 14/129 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a "szemétség lenne-e..." kérdésre a választ mindig az aranyszabály adja: fordított helyzetben te hogyan éreznél? Meg is van a válaszod
2018. júl. 11. 15:31
 15/129 anonim ***** válasza:
84%

Te se hiszed el, hogy dugtok, jól esik, ennyire vonz, és nem fekszel le vele máskor is, ha vigyorog egy kicsit. Jajj, dehogy nem! Amíg a neje a terhesség végén meg a gyerekágy alatt nem szexelhet, addig kellesz neki.

Ennyi idő alatt ezerrel belezúgsz, mert fiatal vagy és naiv, és végtelenül buta kis ösztönlèny. Mikor közli veled, hogy ez ennyi volt, keress másik boltot, ahol kapsz nyalókát, akkor hirtelen feltámad benned az önérzet, és nagy hisztizve beárulod a nejénél.

Aztán ők válnak, te leszel a környék címeres qurvája, és lehet ismételgetni, hogy ez csak szex és nem jelent semmit.

Közben imádkozz, hogy a feleségével már tényleg ne szexeljen, mert a terhesség alatt egy kis gombás fertőzés is komoly bajt okozhat. Ugye, te is rendszeresen jársz szűrésekre? Ja, nem, azt csak a fizetős prostiknak kell, az önkénteseknek elég, ha felháborodnak, hogy ápoltak.

2018. júl. 11. 15:32
 16/129 anonim ***** válasza:
85%
Próbalj atra gondolni x év mulva terhes vagy és a férjed pont azon agyal hogy lefekszik egy nővel a boltból....jó érzés?
2018. júl. 11. 15:33
 17/129 anonim ***** válasza:
95%

"És azért pont ő, mert mint írtam, ennyire vonzódom hozzá. Mással semmi értelme nem lenne így."

Aha. Mert soha, senki máshoz nem tudnál vonzódni.

Vannak bajok...

2018. júl. 11. 15:38
 18/129 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom ismered azt a szót, hogy karma... téged is utol fog érni aterhességed 6-7. hónapjában....
2018. júl. 11. 15:39
 19/129 anonim ***** válasza:
93%

"A kérdező kommentje:

Valószínűsítem, hogy élvezném,"

Igen, ezekből a valószínűsétésekből szoktak lenni aztán a nagy csalódások. :D :D :D Aztán lehet tönkremegy a gerinctelen pasi kapcsolata is emiatt a nagy csodára várás miatt.Megérné?Bár a felesége jobban járna egy ilyen lény nélkül, az tény.

2018. júl. 11. 15:41
 20/129 anonim ***** válasza:
84%

a pasit el tudom képzelni, hogy bele menne, mikor nálunk közeledett a baba, olyankor a férfiban valami tombolni akaró vágy előjön, mert úgy érzi, hogy vége az életnek, kb mint a kapuzárási pánik, ilyenkor az ember hülye és minden hülyeséget csinál.

(én mondjuk csak drága cuccokat vásároltam:)

Arra viszont számíts, hogy baba után nem is akar majd szóba állni veled és lehetőleg el akarja felejteni, hogy bármi közötök van egymáshoz

2018. júl. 11. 15:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!