Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne lefeküdni egy házas férfival, akinek két hónap múlva születik meg a gyereke?
Kérdező, te tényleg egy állat szintjén mozogsz. Hogy valaki ennyire ne bírjon uralkodni az ösztönein....
Mondjuk ha fűvel-fával összefekszik az illető, akkor még be is szedhetsz tőle valami ronda fertőzést, ha mákod van, talán abból tanulnál :D
(Ja, tudom, a gumi minden ellen véd, a napi fürdés meg köztudott hogy gyógyítja a HIV-től kezdve a gombán át a mindent is. Yepp.)
Ha neked lenne gusztusod egy emberi hulladék ki tudja mivel fertőzött farkát szívogatni, amit előző nap meg másnap meg másik nőbe rak bele, hát hajrá.
Nekem felfordulna a gyomrom.
A feleséget sajnálom, és főleg a babát, hogy egy ilyen selejt sz..házi apja van, és egy ilyen f0stenger kapcsolatba kell születnie, szép kezdetek. :(
Épp ezért írtam azt, amit írtam, nyilván. Wtf.
Nálam is volt hasonlóan erős vágy 2 pasi iránt, akik szexuálisan vonzottak iszonyatosan, bár ők egyedülállóak voltak. Hónapokig vágytunk egymásra, egyszer csak megtörtént. Az aktus után szörnyen éreztem magam, mert marha nagy csalódás volt mindegyik eset.
Te is hasonlóan járnál szerintem, a feszültség megszűnne bár, de iszonyú kellemetlen lenne utána naponta találkozni vele. Arról meg nem beszélve, amit a többiek már elmondtak a megcsalás részéről.
Kérdező!
Rohadt buta vagy! Elég nonszensz már az elgondolás is, de hogy egy csepp szégyenérzet nincs benned ennyi ócsároló komment után sem, az valami elképesztő. De tudod megértem, hogy egy nős férfi egyszeri lyuka akarsz lenni, mert amilyen rohadtul buta vagy, és még ribizli is, úgysem kellenél normális férfinek, és örülsz, hogy végre van valaki, aki egyszer felpróbálna.. Nem mondom, hogy ne feküdj le vele, mert annyira ostoba vagy, hogy úgysem fogod fel a helyzet súlyát. Csak az a szomorú, hogy te köztünk jársz, és nem a pszi hiátrián vagy elzárva
Csak normális párom/vőlegényem volt ezidáig, nyilván kapcsolatra teljes más típusú férfiakat szánok. De azóta kicsit körbeérdekőldtem és kiderült, hogy a felesége tudja nagyon jól, csak nem vesz róla tudomást. Szóval most már csak a gyerek téma a kérdés.
Egyébként meg a férfinak ez sokkal-sokkal nagyobb szégyen, ha már ez szóba jött. Sose állnék ilyen férfival szóba, ha komolyat akarok. Nem tudom, hogy a nő melyik bolygón él.
Persze, körbe érdeklődted...
Gondolom megkérdezted azt a patkányt, az meg azt mondta hogy az asszony nem érdekli, nem is jó a kapcsolatuk, te meg vagy olyan sötét hogy ezt el is hiszed. Tipikus! Hahahhahahha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!