Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne lefeküdni egy házas férfival, akinek két hónap múlva születik meg a gyereke?
Figyelt kérdés
Eladó, a boltjában ismerkedtünk meg, heti 2-3-szor szoktunk találkozni. Iszonyatosan tetszik, nagyon vonzódunk egymáshoz, folyton ezen jár az agyam, hogy mi lenne ha. Izzik köztünk a levegő, többször tett utalást, hogy összefuthatnánk a városban. Szíves örömest benne lennék, de nagyon-nagyon sajnálom a feleségét és a leendő gyerekét is. Ugyanakkor nyilván ez az ő felelőssége és nem is a csodás jelleme miatt akarok vele lefeküdni. Nem tudom, hogy érdekeljen-e a dolog vagy sem. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy döntött?2018. júl. 11. 15:00
101/129 anonim válasza:
Látom semmi emberség sincs benned... Lelkiismeret? Ismered azt a szòt legalább a babát néznéd.. szegénykém még megse szûletett de már ilyen mocskok veszik körûl
102/129 anonim válasza:
Ugye nem hiszed el feleseget nem erdekli ennyire buta nem lehetsz
Beszelj az asszonnyal
103/129 A kérdező kommentje:
Miért beszéljek? Nem ismerem.
2018. júl. 26. 07:51
104/129 anonim válasza:
Ha megismerned rajonnel hogy pasi hazudik neked es terhes feleseg semmirol nem tud
Szegeny feleseg gyermeke apja egy fereg es te asszisztalsz ehez.
105/129 A kérdező kommentje:
Ő sosem mondott ilyet, sőt, szóba sem jött a felesége, csak a leendő gyereke. Környezetükben élő ismerősöknél kérdeztem utána, ők mondták, hogy tudja. Plussz, szerintem aki van olyan naiv, hogy egy alfahímhez megy hozzá, az számíthat is ilyesmire.
2018. júl. 26. 08:52
106/129 anonim válasza:
Remèlem teherberak tèged is 😂😂
107/129 anonim válasza:
Kár a gőzért válaszolók.A kérdező csak egy ribi, aki szereti más nők pi..nája után nyalogatni a foglalt faszik farkát, bár szerintem csak hergelni van itt a népet, unatkozik.Sok van még a nyári szünetből...addig még kitalál pár provokáló kérdést.
108/129 anonim válasza:
Na, végülis összefeküdtél vele?
109/129 anonim válasza:
Bisztos össze.... Hisz feslet a pi...ja nagyon 😂😂😂
110/129 A kérdező kommentje:
*feslett
Végülis nem, amilyen gyorsan jött ez a fellángolás, olyan gyorsan el is múlt. Fogalmam sincs miért de már nem érdekel a pasas.
2018. aug. 2. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!