Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tarskereson talaltam ra. Tobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarskereson talaltam ra. Tobb lánnyal beszélgetett; kepcsere. Elköltöztem tole 10 honap utan. Keres majd leraz; miert?

Figyelt kérdés

Voltak konyorgesek;

de ugy voltam vele hogy ha tesz erte.

Aztan lecsillapodott;

majd ismet Megkeresett;minden nap irt;de csak arrol mi tortent vele. Aztan nem válaszoltam 3 napig. Irt; hogy nála maradtak fontos dolgaim. Arra sem reagáltam; majd ramirt ismet hogy nincs e kedvem találkozni; mert hiányoznak a közös nevetesek. Irtam neki hogy akar találkozni? Es lerazott; hogy mas dolga van. Mire jo ez? Játszik velem? Ha annyira rossz lenne neki örülne hogy találkozhat velem.

#Megcsalás#parkapcsolat#szakitás
2018. máj. 26. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Vannak ilyen idióták, akik szórakozásból játszanak mások érzéseivel, ne is foglalkozz vele. Ne is próbáld megérteni..
2018. máj. 26. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
két játszmás egy pár vagytok
2018. máj. 26. 17:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jatszmas; csak annyit akartam vagy tegyen erte ha szeret vagy hagyjon békén. De egyik sem megy valahogy
2018. máj. 26. 17:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok kegyetlennek tűnni,de ha egy férfi igazán szeret,affelől nem lesznek kétségeid, fog tenni érted,de eleve nem társkeresőzik álmai nője mellett..

Szerintem ne éld bele magadat és ne hagyd hogy játéknak nézzen. Csak neked fog jobban fájni a végén.

Volt egy ilyen exem,saját tapasztalatból írom ezeket.

2018. máj. 26. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Játszol te is, ne szépítsd. Megtalálta a zsák a foltját.
2018. máj. 26. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Nem akarok kegyetlennek tűnni,de ha egy férfi igazán szeret,affelől nem lesznek kétségeid, fog tenni érted,de eleve nem társkeresőzik álmai nője mellett..

Ez annyira így van :) A legtöbb itteni kérdés alá be is lehetne írni. Ha egy pasinak kellesz, nem lesznek kétségeid. Minden más csak ámítás. Ennyi.

2018. máj. 26. 21:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen! Csak pont az hogy; nagyon is bekulno akart. De mondtam hagyjon idot; mert ezek utan nehez bízni. De nem akarom folytatni. Csak annyira előadta; jott utánam. Hívott; sirt. Aztan nem keresett par napig; aztan ismetelten; helyrw akarja hozni; de mar a masodik talalkozasnal azt éreztem; hogy ugyan ugy viselkedik mintha egyutt lennenk. Legyek ott; járjak at es járjunk egyutt edzeni ujra. Töltsek ott tobb napot. De közös programokat ismet nem nagyon tervezett. Csak legyek ott. Ugy erzem neki ez a fontos. Aztan lezártuk vegleg; es most megint bejelentkezik minden nap. Ezzel azzal az indokkal; utana találkozni akar; aztan meg sem. Ezt miert?
2018. máj. 26. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

Ajj szegény,jól kifogtad....személy szerint nem tudok magyarázatot arra,hogy miért csinálja. De sajnos nem egyedi. Az exem,akit fentebb említettem-remélem csuklik-,tök hasonló..csak nem beszélek veld naponta meg sehogy. Még a szakításunk után nem sokkal fogékony voltam rá,mikor megkeresett,hogy találkozzunk. Ő akart minden áron személyesen beszélni,írta hogy másnap ír..nem írt vagy 3-4 hétig😂 utába megint jött,hogy találkozzunk. Nem találkoztam vele,eltűnt. Megint felbukkant. Komolytalan..annyi fáradtságot nem ér,hogy letiltsam😂

#4-es voltam

2018. máj. 26. 22:42
 9/10 A kérdező kommentje:
En sem ertem felnőttként mire jo ez a viselkedés! De akkor mondta volna meg a frankot; ez neki nem megy. Csak tudod valahogy ugy vagyok vele; addif jo bejelentkezni meg nem talál mast :)) az ilyen egy gyáva ember. De remelem vissza kapjak ezeket egy masik kapcsolatban. Hogy találkozzanak a tukorkepukkel. Mert addig nem igen fogjak fel a súlyát; amit a másikban okoznak. Viszont; orulok; hogy nem évek utan derült ki; hogy felreismertem azt az embert akit szerettem. Számomra sokkoló; hogy igy kell megoldani egy kapcsolatot felnőtt emberként. Es hogy rengeteg ilyen gyava ember van.
2018. máj. 26. 23:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Te is szórakoztál vele kérdező mert nem írtál választ a rengeteg levelére. Akkor most vissza kaptad. Bezzeg a női felmentősereg jött védeni téged
2023. júl. 7. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!