Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő kezdett ki velem, de azt hazudta, én másztam rá! Mit lehet tenni ebben a helyzetben?
Jártatok már úgy, hogy flörtölt/kavart veletek egy pasi, ő tette meg az első lépést felétek, ő közeledett, majd amikor lebukott a párja előtt, még titeket hibáztatott, azt kamuzta a párjának, hogy hogy ti zaklattátok, és ti kezdtetek ki vele, holott fordítva volt?
Ilyenkor mt lehet tenni a dühvel, ami szétcsap, hogy hogyan hazudhat ekkorát a párjának, csakhogy mentse a bőrét?
Hogy lehet revánsot venni ezért?
magyarán szólva egy feldühödött kielégítetlen pasi.
Akkor meg mégis mire vársz még?
Mi menjünk el helyetted? Vagy vársz a tapsra h jöjjön meg a csaj esze? Na, azt várhatod jövő ilyenkor is!
Ne kelljen nógatni, hanem csináljad!
nőtárs voltam
persze, a férfit meg gondolom erőszakkal vették rá, hogy ugyan kezdjen már ki vele.
Te se legyél már teljesen nevetséges!
UI: köszi kérdező, nőtárs vagyok
24, egyáltalán nem csavarom semerre.
A saját felelősségemet elismerem, hülye voltam, hogy elhittem, amit mondott.
Viszont végig igyekeztem tisztwsséges maradni, és nem mentem bele semmibe, hangsúlyoztam, hogy szeretem a tiszta helyzeteket, és már az is megviselt, hogy úgy tette nekem a szépet, hogy nem volt független, aztán meg fülét-farkát behúzva tagadott.
28, soha nem is másztam, kezdettől ő közeledett.
És nem érdekel, hogy nálad mivel lehet bevágódni, nekem ezek a flörtölős, szexista megjegyzések soha nem jöttek be.
Köszönöm azoknak, akik normálisan válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!