Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
"Sokan könnyen beszéltek lépj ki lépj ki,nem 20 éves vagyok gyerekek vannak stb nem könnyen müködik ez"
Egyáltalán nem beszélünk könnyen, én is megéltem már pár dolgot. Ezek után nem tudlak sajnálni. Ha ilyen hülye vagy, hogy a nő mellett maradsz, akkor edd meg amit főztél és szenvedj tovább. Megérdemled a sorsod.
Hé emberek, nem kell egyből a kérdezőnek esni! Megpróbált tovább lépni, elfogadni, mert valami erősen köti (érzelmek, gyerekek, stb), de nem sikerül neki.
A kapcsolat a lebukással szűnt meg? Mit mondott a feleséged, miért tette, megbánta? Ha megbánta, ez a tettein is látszott, vagy csak egy vállrándítással "bánta meg"? Szerintem minden megcsalásnak van oka. Le kell ülni és megbeszélni mi vezetett idáig, miért történt ez. Ha kijönnek a problémák akkor meg kell próbálni megoldani őket. Ha kell, akkor új alapokra helyezni az egész kapcsolatot. Csináljatok közös programokat. Bár itt elsősorban a feleségednek kellene teperni, bizonyítani, de te is próbálhatsz nyitni felé.
Persze nem azt mondom hogy ezektől biztosan megoldódik minden, mert ez akkor is egy örök seb lesz, de mindenképp érdemes megpróbálni. Aztán ha nem érzed a változást, akkor valóban marad a kilépés, vagy pedig éltek tovább egymás mellett mint a lakótársak. De annak meg nem sok értellme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!