Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelem vagy tényleg megcsalhat a párom? Valaki hasonló helyzetben volt már?
Figyelt kérdés
Igaz lehet hogy ok nélkül féltekenykedek de annyira féltékeny tipus vagyok sajnos, mivel a párom egyre gyakrabban marad bent a munkahelyén és ezeken a napokon ugye mink nem tudunk találkozni csak telefonálni,irni..de ilyenkor annyira más velem már egy ideje ingerültebb, hama felkapja a vizet a semmin kb.de ha velem van akkor meg normális mondjuk,a faradságra fogja a viselkedését de attól nemkellene velem úgy beszélnie néha..attól félek hogy valakit megismert ott a munkahelyén...bár azt mondja hogy szeret es nem akar elhagyni se semmi..de akkor is bennem ott van az a rossz megérzés hogy van valaki a dologban.2018. ápr. 11. 17:39
1/23 anonim válasza:
Az a baj nem tudhatod mi folyik a munkahelyen.
Nem akarlak meg ijeszteni de nálunk sokszor megy a flörtölés meg tapizás, pedig mindegyiknek van párja ..
Sokszor olyanokat beszélnek hogy csak nezek.:(
Én a helyedbe meg neznem sunyiba a telefonját meg az előzményeket a Fb-jat.
2/23 A kérdező kommentje:
Hat nem is tudom ő azt allitja hogy az ő sorján melóban nincsenek nők nade aztan kitudja..telefonján tudom a kódját meg mutatta a messengerét hogy nemirkod lányokkal de en nem tudom mar magam sem hogy mitörtént :/
2018. ápr. 11. 18:19
3/23 anonim válasza:
Én nem tartom jó ötletnek valakinek a magánlevelezésébe beleolvasni. Ha a párod akkor se. Egyszer inkább toppanj be váratlanul a munkahelyére hogy megleped (pl ebédidőben) hátha ott rajtakapod/vagy nem.
4/23 A kérdező kommentje:
Nem is olvasok én bele neki akart jelszavat cserelni is, bemennék én csak hat elég messze van az tőlem sajnos
2018. ápr. 11. 18:24
5/23 A kérdező kommentje:
6év van közöttünk az lehet a probléma hogy idősebbre pályázhat ? Nemszeretnêm őt elvesziteni mert nagyon szeretem meg ő egyik legnehezebb időkben is melletem volt...
2018. ápr. 11. 18:25
6/23 anonim válasza:
A féltékenység az egyik legnagyobb ok ami szétszed egy kapcsolatot! Itt veled van a baj nem a pároddal! Ha nem adott okot hogy bizalmatlankodj akkor ne tedd! Mert el fogod magad mellől üldözni. Ha bizalmatlan vagy az a te bajod! Nem csodálom hogy felkapja a vizet! Te sem szeretnéd hogy ok nélkül vádolgassanak! Vegyél vissza magadból és tanulj meg bízni abban aki szeret!
7/23 anonim válasza:
Ja és amit az első írt az egy hatalmas hiba! Ha nincs bizalom nincs kapcsolat! Legyetek őszinték egymással! Az a legtisztább út!
8/23 A kérdező kommentje:
Tuddom hogy a bizalom nélkül nincs kapcsolat csak most annyira elbizonytalanodtam sajnos..eleg negatívan állok sajnos a dolgokhoz egy ideje mindenben a rosszat látom mar csak
2018. ápr. 11. 18:33
9/23 anonim válasza:
Tuloranal vigyel oda meleg rbedet. Ez mar rvtizedek ota bevalt.
N/35
10/23 A kérdező kommentje:
Ő nekik jár ott az ebéd
2018. ápr. 11. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!