Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élők volt hasonló érzésetek?
Csináld, amíg meg nem öregszik a tested. Akkor már hiába bánkodsz majd.
Nem kell tuldimenzionalni ezt a hűség dolgot, ne légy túl szigorú magadhoz.
Ilyen hogy régi ismerős... nincs. Azért vagyok a párommal mert Ő kell nekem, Őt szeretem.
Ilyen, hogy de jó lenne másokkal is lenni hármasban, négyesben, ilyen gyakran van de nálunk ez normális. :)
Inkább beszéld meg a pároddal a dolgot. És cserébe engedd meg neki hogy ő is megcsinálhassa ezt valakivel.
Ez mellett pedig fontos, hogy "genetikailag" legyetek hűségesek egymáshoz. Magyarul egyikőtök se ejtsen teherbe mást/essen teherbe mástól. Rengetegszer az ilyen vágyakat ehhez hasonló civilizált módokon le lehet már vezetni.
Szerinted a párcserés szexek, a hármas szex vagy a swinger minek van kitalálva? De ugyanígy ha amúgy ÉRZELMILEG és anyagilag hűségesek maradtok egymáshoz és a közös családotokhoz és mindezt megbeszélitek egymás között, akkor ezek a normális módjai az ilyen vágyak levezetésének.
6:
10 éven belül a megkötéshez képest, a házasságok fele végződik válással. És akkor még nem beszéltünk arról hogy 10 éven túl mennyi, vagy arról hogy hány házasságban tengődnek a felek lelkileg nyomorultként.
A szexuális forradalom korábban elképzelhetetlen szellemeket szabadított ki a palackból. Pont hogy ezeknek a vágyaknak civilizált folyást kell engedni, hogy az élet többi része stabil maradhasson. Pont az a baj, hogy az állati-ösztönös (szexuális) dolgokat egybemossák a civilizált, kulturált, szerelmi dolgokkal. Pedig a kettő nem függ össze teljesen.
Ha minden ember tudná azt mondani: "Én most mással akarok dugni, de attól még szeretlek téged, hűséges maradok hozzád és a családunkhoz, ugyanúgy ide járok majd haza, nevelem a gyerekeinket, nem lesz mással gyerekem", a másik pedig erre azt mondaná hogy "Oké"; a világ ezerszer békésebb hely lenne.
Helyette marad a sunnyogás, titkolózás, drámázás, stb-stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!