Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kapcsolatban élők volt hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élők volt hasonló érzésetek?

Figyelt kérdés
Több éve komoly kapcsolatban élek, gyerekek is vannak, hüséges vagyok. Mégis van egy régi ismerős akit nem tudok kiverni a fejemből, ha alkalmam lenne rá, vele lehet megcsalnám a páromat. Anno volt vele kezdődő flört, szóval az érzés nem egyoldalú de aztán mostani páromat megismertem...
2017. márc. 17. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

9:

1. Ezt előre meg kell beszélni. Pl én azt mondom neki, hogy te egy szőke nagymellű nő vagy, aki nagyon szép, de én szeretném kipróbálni egy barna kismellűvel is. Vagy én egy magas, sötét fickó vagyok, de ő szeretné kirpróbálni egy átlagos magasságú világos hajúval is. NEM BE KELL ÁLLÍTANI ÉS A MÁSIK SZEMÉBE MONDANI HOGY EZ A HELYZET MOSTANTÓL, hanem előre meg kell beszélni a dolgokat.

2. Nem arról van szó, hogy "mostantól mással dug". Hanem arról, hogy mi ugyanúgy szexelünk egymással ezután is és ugyanúgy kívánjuk is egymást, de van pl igény a változatosságra, amit más módon nem lehet megszerezni.

2,b Amiket eddig mondtam, azokhoz is csatolom újra: Közben érzelmileg és anyagilag továbbra is a családunk mellett állunk, nem hidegülünk el egymástól, szeretjük egymást, megvan közöttünk a fizikai intimitás, stb. Gyereket sem csinálunk másnak/mással

3. Ez a mással való külön dugás még mindig csak utolsó dolog a sorban, mert előtte még több dolog is van. Az emberek legtöbbje az ilyenfajta vágyait hármas, négyes-párcserés szexben, vagy swinger szexben is ki tudná élni, nem is kellene hogy a párjától totál külön szexeljen.

10:

Éltél már 10-20 éves párkapcsolatban valaha? Nem. Először próbáld ki milyen mondjuk 15 évig ugyanazzal az emberrel szexelni. Ezekről miért olyanok beszélnek, akik még 10 évet nem éltek senkivel együtt soha?

---

Arról nem is beszélve hogy nem is vagy toleráns, empatikus ember. Szerinted a világon mindenki olyan mint te? Miért magadhoz képest mérsz mindenkit a világon? Mi van ha valakinek magasabb a libidója a tiédnél?

2017. márc. 17. 18:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Én most mással akarok dugni, de attól még szeretlek téged, hűséges maradok hozzád és a családunkhoz, ugyanúgy ide járok majd haza, nevelem a gyerekeinket, nem lesz mással gyerekem"

Ha mással akarsz dugni ergo nem szereted a párod.

Ha mással is dugsz nem leszel hűséges a párodhoz se a családodhoz.

Hazajársz persze, hogy az asszony mossa a sz*os,g**is gatyád. Másnak nem csinálsz gyereket, hiszen elég egy csicska, aki mindent megcsinál, neveli a gyereked, mos rád amíg a szajháddal szórakozol.

2017. márc. 17. 19:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem pasi vagyok:) amúgy mindent-ilyesmit is-meg tudunk beszélni. Swingerben is voltunk többször is, szóval ilyen téren lazák vagyunk. Ha ő mondaná ezt nekem, el engedném, attol még az én férjem marad, és legalább nem hazudott nekem.
2017. márc. 17. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
#11 Nem, nem eltem 15 évig parkapcsolatban es nem is elnek olyan novel, akinek ilyen vagyai vannak. A szex az erzelem egyfajta kimutatasa, a kettonk kapcsolata meg szorosabba valik, a szextol. Es te milyen jogon allitod azt, hogy nem vagyok emptaikus ember, plane ismeretlenul? Mellesleg a parkapcsolat nem ket emberrol szol? És mikor szingli voltam en is kiprobaltam sok dolgot, mert miert ne... De ha parkapcsolatom van, akkor had ne dobjam mar be a baratnomet a "kozosbe". Igen volt olyan baratnom is , aki nyitott volt a gruppenre es a swingerre stb. En elfogadtam, hogy O effele a kultura fele huz, es szepen felvazoltam, hogy megertem, de nekem nem fer bele a privat szferamba, es termeszetesen en voltam a maradi ember. Ha pl van egy autod, ami sokat jelent neked, azt sem szivesen adod oda masnak, kiveve persze, annak aki a parod. Az ember meg tobbet er egy targynal (auto). Szvsz.
2017. márc. 18. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!