Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beképzelem vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beképzelem vagy tényleg megcsalhat a párom? Valaki hasonló helyzetben volt már?

Figyelt kérdés
Igaz lehet hogy ok nélkül féltekenykedek de annyira féltékeny tipus vagyok sajnos, mivel a párom egyre gyakrabban marad bent a munkahelyén és ezeken a napokon ugye mink nem tudunk találkozni csak telefonálni,irni..de ilyenkor annyira más velem már egy ideje ingerültebb, hama felkapja a vizet a semmin kb.de ha velem van akkor meg normális mondjuk,a faradságra fogja a viselkedését de attól nemkellene velem úgy beszélnie néha..attól félek hogy valakit megismert ott a munkahelyén...bár azt mondja hogy szeret es nem akar elhagyni se semmi..de akkor is bennem ott van az a rossz megérzés hogy van valaki a dologban.
2018. ápr. 11. 17:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%
Gyárba dolgozik mi? Életem legrosszab 2 hónapja volt míg ott dolgozott ugyanígy éreztem mint te. Ráadásul a testvére is ott dolgozott azt meg úgy behálózta egy ku.. Va hogy ott hagyta a feleségét 3 gyerekkel. A gyár szószerint ku rvákból áll, látom kik járnak oda dolgozni bele se keveredj mifolyik ott. Engem is azzal "nyugtatott" a párom hogy csak öregasszonyokkal van egy soron meg minden szünetbe hívott munka után is. Én nem vagyok annyira féltékeny de tudom/hallom/látom mi folyik a gyárakban nem kell félteni ezeket a fa sz tolvaj nőket.
2018. ápr. 11. 19:59
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
ez így igaz,,de sztem mindenütt ez megy..Gyárakban különösen..Nem azért mert iskolázatlanok, bár az a tapasztalatom, hogy az obszcén beszéddel és a laza erkölcsű beszólásokkal próbálják a pasik kialakítani az alfahím és harapáslánc további szereplőinek rangsorát!! Én nem közvetlenül a gyártórészlegen dolgoztam,,,(iroda)de tényleg gáz-...a legnagyobb pofájuk a targoncásoknak volt egyébként..Tehát nem csak a nők fa..lopók de a pasik is egész műszak alatt a telefonjaik társkereső oldalait böngészik, de ahol sok a nő ott még szükség sincs a telefonra..Ott a nők között megy a versengés még a a legbénább fogatlan pasira is...
2018. ápr. 11. 21:08
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

És sztem ha ilyen megérzésed van, az nem véletlen....Női megérzésnek hívják..Természetesen van egy határ, de ha hirtelen változott meg, akkor elég esélyes a dolog..

Munkaidő után parkolóban meglesni? Kivel jön ki?Én éálveztem , hogy mindig észrevettem, h két meló között volt valami..testbeszéd----

2018. ápr. 11. 21:12
 14/23 anonim ***** válasza:
53%

Szintén tapasztalat....negyvenes éveim végén járok..igazából lényegtelen , hogy milyen külsejű, de csinos és fiatalos...Nem érdekelnek a benti pasik se a raktárban se a soron, se a vezetőségen...Nem azért mert prűd vagyok csak egyik sem az esetem,,,,És nem i gondoltam, hogy afehér póló nadrág (kötelező ) együttes ennyire megemeli a hangulatot...Jött hozzánk egy új takarítónő és pár nap múlva így szól hozzám..(egy,két évvel idősebb tőlem de kb 10 el idősebbnek látszik é az az igazi ordas kinézet.. :-)

Vettem én is egy fehér pólót hadd lássák nekem is jó cicim van..Lehidaltam .azóta egy köpeny is van rajtam...:-)

2018. ápr. 11. 21:22
 15/23 A kérdező kommentje:
Huhaa hat köszönöm a valaszaitokat, na ő is targoncázik ott, remelem a megerzeseim rosszak. Mindig amikor rákerdek erre hogy meg e csalna vagy van e valakie az a válasza hogy sosem csalna meg és ha nemszeretne már rég nem lenne velem bar igaz hogy ekkor mindig ideges (bár megértem)
2018. ápr. 12. 15:19
 16/23 A kérdező kommentje:
Bár en nem tudom mik folynak a gyárakban mert meg nemvoltam gyárban :/ de lehet jobb nrmtudni
2018. ápr. 12. 15:25
 17/23 anonim ***** válasza:
85%
11-es miért csak a nők a fa sz tolvajok? Egy normális pasi NEM csalja meg a párját! Iszonyat ez a nők nő iránti gyűlölete! Inkább a pasikat hibáztasd! Lehet nemet montani tudod...
2018. ápr. 12. 18:00
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én exem is pont úgy viselkedett, ahogy te írsz a párodról. Aztán csak kiderült h dugta a kolleginát.
2018. ápr. 12. 21:58
 19/23 A kérdező kommentje:
Utolsó sajnálom h ezt tette veled,megpróbalok nem ennyire féltekeny lenni hát ha jobb lesz, ha valamit meg titkol ugyis kiderül idövel majd
2018. ápr. 13. 07:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is kb flörtöl az összes targoncás ezzel azzal, holott mindegyiknek van csaja ..szégyen
2018. ápr. 13. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!