Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelem vagy tényleg megcsalhat a párom? Valaki
hasonló helyzetben volt már?
Gyárba dolgozik mi? Életem legrosszab 2 hónapja volt míg ott dolgozott ugyanígy éreztem mint te. Ráadásul a testvére is ott dolgozott azt meg úgy behálózta egy ku.. Va hogy ott hagyta a feleségét 3 gyerekkel. A gyár szószerint ku rvákból áll, látom kik járnak oda dolgozni bele se keveredj mifolyik ott. Engem is azzal "nyugtatott" a párom hogy csak öregasszonyokkal van egy soron meg minden szünetbe hívott munka után is. Én nem vagyok annyira féltékeny de tudom/hallom/látom mi folyik a gyárakban nem kell félteni ezeket a fa sz tolvaj nőket.
2018. ápr. 11. 19:59
ez így igaz,,de sztem mindenütt ez megy..Gyárakban különösen..Nem azért mert iskolázatlanok, bár az a tapasztalatom, hogy az obszcén beszéddel és a laza erkölcsű beszólásokkal próbálják a pasik kialakítani az alfahím és harapáslánc további szereplőinek rangsorát!! Én nem közvetlenül a gyártórészlegen dolgoztam,,,(iroda)de tényleg gáz-...a legnagyobb pofájuk a targoncásoknak volt egyébként..Tehát nem csak a nők fa..lopók de a pasik is egész műszak alatt a telefonjaik társkereső oldalait böngészik, de ahol sok a nő ott még szükség sincs a telefonra..Ott a nők között megy a versengés még a a legbénább fogatlan pasira is...
2018. ápr. 11. 21:08
És sztem ha ilyen megérzésed van, az nem véletlen....Női megérzésnek hívják..Természetesen van egy határ, de ha hirtelen változott meg, akkor elég esélyes a dolog..
Munkaidő után parkolóban meglesni? Kivel jön ki?Én éálveztem , hogy mindig észrevettem, h két meló között volt valami..testbeszéd----
2018. ápr. 11. 21:12
Szintén tapasztalat....negyvenes éveim végén járok..igazából lényegtelen , hogy milyen külsejű, de csinos és fiatalos...Nem érdekelnek a benti pasik se a raktárban se a soron, se a vezetőségen...Nem azért mert prűd vagyok csak egyik sem az esetem,,,,És nem i gondoltam, hogy afehér póló nadrág (kötelező ) együttes ennyire megemeli a hangulatot...Jött hozzánk egy új takarítónő és pár nap múlva így szól hozzám..(egy,két évvel idősebb tőlem de kb 10 el idősebbnek látszik é az az igazi ordas kinézet.. :-)
Vettem én is egy fehér pólót hadd lássák nekem is jó cicim van..Lehidaltam .azóta egy köpeny is van rajtam...:-)
2018. ápr. 11. 21:22
15/23 A kérdező kommentje:
Huhaa hat köszönöm a valaszaitokat, na ő is targoncázik ott, remelem a megerzeseim rosszak. Mindig amikor rákerdek erre hogy meg e csalna vagy van e valakie az a válasza hogy sosem csalna meg és ha nemszeretne már rég nem lenne velem bar igaz hogy ekkor mindig ideges (bár megértem)
16/23 A kérdező kommentje:
Bár en nem tudom mik folynak a gyárakban mert meg nemvoltam gyárban :/ de lehet jobb nrmtudni
11-es miért csak a nők a fa sz tolvajok? Egy normális pasi NEM csalja meg a párját! Iszonyat ez a nők nő iránti gyűlölete! Inkább a pasikat hibáztasd! Lehet nemet montani tudod...
2018. ápr. 12. 18:00
Én exem is pont úgy viselkedett, ahogy te írsz a párodról. Aztán csak kiderült h dugta a kolleginát.
2018. ápr. 12. 21:58
19/23 A kérdező kommentje:
Utolsó sajnálom h ezt tette veled,megpróbalok nem ennyire féltekeny lenni hát ha jobb lesz, ha valamit meg titkol ugyis kiderül idövel majd
Nálunk is kb flörtöl az összes targoncás ezzel azzal, holott mindegyiknek van csaja ..szégyen
2018. ápr. 13. 21:46
Kapcsolódó kérdések: