Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megcsaltam a férjem és született egy gyermekem amit ő tud, járt már valaki hasonló cipőbe?
Nem járok ebben a cipőben, de majdnem jártam. Egy férjes asszonnyal voltam kapcsolatban, aki gyereket akart tőlem. Nagyon nagy szerencsével elkerültem a bajt. A férj semmit sem tudott, a gyerek jó körülmények közé került volna, de én elriadtam attól, hogy a gyerekemet ne láthassam.
Kit érdekelnek az ismerősök?! Miattuk ne aggódj, ha eddig nem tudtak semit, ezután se fognak. Adj hálát az égnek, hogy a férjed megbocsájt és visszafogad, és neveljétek azt a gyereket jóra. Majd akkor ráér megtudni, ki az apja, ha felnőtt, az életet a maga bonyolultságában ismerő ember lesz. De az is lehet, hogy nem kell megtudnia. Az irataid között eltehetsz egy levelet neki a történettel, majd megtalálja, amikor már nem leszel. Ezt neked, meg a férjednek kell elrendeznetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!