Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Megcsaltam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megcsaltam a férjem és született egy gyermekem amit ő tud, járt már valaki hasonló cipőbe?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a férjem és született egy gyermekem.Felemészt a bűntudat,pedig a férjem tud mindenről.1 évig tartott a kapcsolatom azzal az emberrel,nagyon szerettem őt és ő tudta de mégis kihasznált.A gyereket nem miatta tartottam meg mert neki is van családja.Nem volt szívem elvetetni.Úgy gondolom az övé is a felelősség de ő már nem foglalkozik velem.A férjem ismerősei azt mondják a férjemre hasonlít pedig nem az övè2(hónapos) én akkor is azt az embert látom benne.A barátaimnak nem merem megmutatni a hasonlóság miatt és úgy érzem ebbe belebolondulok.Kiderülhet e az ismerettségi körömbe?
2017. ápr. 13. 13:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
89%

Nem, az a prosti vagy k-rva. A lotyó, r-banc és szinonimái nem pénzért csinálják.

Egyedül szerencsétlen gyereket sajnálom a történetben, belőle is csak nehezen lesz normális ember, egy címeres lotyó anyucival és egy világi papucs balfék műapucival.

Kár, hogy mindenkinek szabad szaporodni, a magadfajta gerinctelen ösztönlény suttyókat elköttetni/kasztrálni kéne.

2017. ápr. 13. 14:45
 22/31 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de a #15-osnek igaza van, megha alparian fogalmaz, akkor is. Ezen nem valtoztat az, ha szebb szavakkal irjuk le. egyebkent nem ertme, h hogy veheted ennyire semmibe a ferjedet, aki vegig kiallt melletted? Meg most is azon keseregsz, h a szeretod megtagadja a gyereket. Ki a budos francot erdekel egy olyan pali, aki gyereket csinal egy ferjes nonek, akit aztan otthagy??!! Es meg ezutan sirsz??

Persze, johetsz azzal a szoveggel, h 2 emberen mulik minden, tehat nyilvan a sajat szemszogedbol megvolt az okod arra, h felrelepj, de azert a ferjed eleg szepen helytall ebben es igyekszik helyrehozni a dolgokat. Te meg ezt nem ertekeled, akkor azt nem ertem, h miert nem valsz el, es miert nem hagyod meg a ferjednek is a lehetoseget, htalaljon vki olyat, aki nem dug mellette felre, es aki megbecsuli. Elvegre neki is joga van ehhez.

2017. ápr. 13. 14:46
 23/31 Szergej55 ***** válasza:
100%
Jól mondjátok itt előttem is!
2017. ápr. 13. 15:03
 24/31 Bence_ ***** válasza:
100%
Ha egy másik pasi hiányzik akkor miért vagy a férjeddel?
2017. ápr. 13. 15:07
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Jaj szegény asszonyt csak "kihasználták". Te vajon most mit csinálsz a férjeddel? Kihasználod méghozzá a legaljasabb módon. Szépen elválsz a férjedtől, ha már ő ennyire töketlen és nem keseríted tovább az életét. A VALÓDI apánál pedig benyújtod az igényeidet és fizetteted a gyerektartást. Gondolom védekezni már luxus volt. De ha már így szépen együtt maradtatok, akkor már szülhetnél a férjednek is egy gyereket.
2017. ápr. 13. 15:35
 26/31 anonim ***** válasza:
94%
Majd jön a kövi szerető és elszáll a bűntudatod! Én nem aggódnék a helyedben! Leszerelmesedsz majd egy másik fickóba,aztán majd az is becsinál nektek egy gyereket! A férjed hogy fog örülni! :-)
2017. ápr. 13. 15:38
 27/31 anonim ***** válasza:
17%

Egyrészt látom, hogy fölébredtek a fröcsögők, akik mást se tudnak, csak lequrvázni. (Azt, hogy a lotyó, ri-banc, qurva, prosti, cemende mind ugyanazt jelenti, nem is sejtik.) Ne törődj velük, kisgyerekek, az életről semmit se tudnak.

Az én kérdésem csak az, helyre tudtátok-e állítani a házaséleteteket? Szerintem ez nagyon fontos, mert úgy látom, a férjed nagyon szeret, hát akkor ez ne hiányozzon az életéből.

Szerencsés nő vagy, ki tudtál jönni ebből a méltatlan helyzetből, és volt visszaút.

2017. ápr. 13. 16:03
 28/31 anonim ***** válasza:
.
2017. ápr. 13. 16:04
 29/31 Bence_ ***** válasza:
100%
Párkapcsolathoz két ember kell. Ha neki a szeretője hiányzik akkor, hogy tudná helyrehozni a kapcsolatát?
2017. ápr. 13. 19:51
 30/31 anonim ***** válasza:
33%
Nem olvastam végig a kommenteket. Ha ez vigasztal, az én gyerekem se a férjemtől van, szerencsére eddig senki nem vágta le. Bűntudat? Hát... idővel elmúlik.
2017. ápr. 13. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!