Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm, mit tegyek? /F
Semmit, előbb vagy utóbb ő is bele fog keveredni hasonló szituba. A legtöbb lány lépett már félre élete során. Most persze nagyon sok ilyen ember fogja tanácsolin, hogy szakíts.
Mondom ezt úgy, hogy eddig még egyetlen barátnőmet sem csaltam meg sajnos.
El tudod intézni, hogy tuti ne derüljön ki?
Ha igen: Légy férfi! A nőknek nem kell mindenről tudniuk és mindenbe beleütniük az orrukat. Megvolt egy másik csaj, a barátnődnek semmi köze hozzá.
Ha nem: Légy férfi! Őszintén vallj be mindent a barátnődnek és mondd el, hogy nagyon sajnálod az egészet. Mesélde el az enyhítő körülményeket és bízd magad az ítéletére.
Bezzeg, ha a no tette volna fel a kerdest. Ezt a fajta megkulonboztetest...a hideg kiraz tole.
Egyebkent rohadj meg kerdezo, megerte az 5 perc menet, hogy felrugd a kapcsolatod? Annyira nem ertem a magadfajta pasikat, mint vmi allatok akiket csak az oszton vezerel. Vicc.
Az őszinteség fontos egy kapcsolatban.
Így is elküldhet melegebb éghajlatra, de ha mástól tudja meg...akkor biztos, hogy így fog történni. :)
Nem fogok fölötted ítélkezni, neked kell eldönteni, hogy a te értékrended szerint ez milyen, azt viszont vallom töretlenül, hogy a tetteinkért felelősséget kell vállalnunk.
A további megcsalást meg úgy kerülheted el, ha nem kerülsz bele ilyen szituációkban, és már elsőre hűvösen és határozottan kimondod a nemet, ha egy légtérben vagytok, akkor faképnél hagyod a kacér csajt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!