Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megcsaltam a férjem és született egy gyermekem amit ő tud, járt már valaki hasonló cipőbe?
Figyelt kérdés
Megcsaltam a férjem és született egy gyermekem.Felemészt a bűntudat,pedig a férjem tud mindenről.1 évig tartott a kapcsolatom azzal az emberrel,nagyon szerettem őt és ő tudta de mégis kihasznált.A gyereket nem miatta tartottam meg mert neki is van családja.Nem volt szívem elvetetni.Úgy gondolom az övé is a felelősség de ő már nem foglalkozik velem.A férjem ismerősei azt mondják a férjemre hasonlít pedig nem az övè2(hónapos) én akkor is azt az embert látom benne.A barátaimnak nem merem megmutatni a hasonlóság miatt és úgy érzem ebbe belebolondulok.Kiderülhet e az ismerettségi körömbe?2017. ápr. 13. 13:14
11/31 A kérdező kommentje:
Az a szomorú,hogy minden két emberen múlik és úgy érzem mégis én vagyok a hibás,talán ezért sem tudom lezárni magamba a dolgot pedig a férjem próbál segíteni.A szomorú még,hogy ő is ismeri az embert.Csak azt nem értem,hogy lehet egy gyereket megtagadni.
2017. ápr. 13. 13:52
12/31 anonim válasza:
A pàrod tudja hogy nem az övé a gyerek? Megbocsàjtott? Akkor ne azt nézd mit gondolnak màsok ha te màr ezt megbeszélted vele ,zàrd le vègre.
13/31 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Nem a férjemé"
Remélem váláskor, nem fogsz gyerektartást követelni férjedtől.
14/31 A kérdező kommentje:
Nem lesz válás és ha lenne sem követelnék!
2017. ápr. 13. 14:25
15/31 anonim válasza:
:-D
Édesjézus! Félrebas..ztál,terhes lettél,megszülted és a férjed meg végig asdzisztált ehhez????
Akkor most mi bajod van?? A te szemsuögedből megfogtad az isten lábát,mert a férjed akkora balf..sz,hogy ezt is elnézte neked!
Ha nem játszod a drámakirálynőt és nem jártatod a pofád, az életben nem derül ki,hogy lotyó vagy!
16/31 Bence_ válasza:
Ha jól értem az a bajod, hogy a szeretőd, a gyerek apja lelépett?
17/31 A kérdező kommentje:
Köszi kedves vagy
2017. ápr. 13. 14:39
18/31 A kérdező kommentje:
Amúgy a lotyó az pénzért csinálja
2017. ápr. 13. 14:41
19/31 A kérdező kommentje:
Igen
2017. ápr. 13. 14:44
20/31 Szergej55 válasza:
Ezért fogok én apasági vizsgálatot végeztetni, mikor a saját gyerekem születik. Ajánlom többeknek is, amelyik nő meg nem megy bele, azt hagyni a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!