Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Engem is megcsalt a párom, ugyan n volt gyerek, de én is maradtam. De nekem is pocsék lett az életem. Elrontotta a másik, tönkrement, sose lesz "tiszta lap". Ezt el kell fogadni és lépni kell. Ebben viszont neked kell Kérdező megtenni a lépést, különben ugyanez a nyomor marad az életed. Erre értették a többiek, hogy ha nem mersz lépni, megérdemled. Ezt nekem is meg kellett tanulnom a nehéz úton.
29/N
29/N
Nem derült ki az életkorod, hogy vannak gyerekek, nem tudjuk, hogy milyen körülmények közt történt a megcsalás, és megbocsájtás így azért nehéz jó tanácsot adni.
A megcsalás szerintem is gusztustalan és senki sem téged hibáztatott azért mert megcsaltak (és szerintem jogosan is voltál dühös).
Azonban a megcsalás után te nem hagytad ott. De mégsem tudtál neki teljesen megbocsátani és sértődötten felhánytorgatod neki és őt hibáztatod a nemi életetek tönkremeneteléért.
Felnőtt családos emberként két dolgot tehetsz. Vagy azt mondod, hogy nem tudod megbocsájtani neki ezt és elválsz, de mindent megtesztek, hogy ezt ne a gyerekek szenvedjék el. Vagy tényleg megbocsátasz neki és túllépsz rajta, vele maradsz és nem hánytorgatod fel a dolgot. De a rossz harmadik opciót amit csinálsz felejtsd el, hogy vele maradsz de nem bocsátasz meg, veszekedtek, mert ez sehova nem vezet csak a gyerekeknek árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!