Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő kezdett ki velem, de azt hazudta, én másztam rá! Mit lehet tenni ebben a helyzetben?
Jártatok már úgy, hogy flörtölt/kavart veletek egy pasi, ő tette meg az első lépést felétek, ő közeledett, majd amikor lebukott a párja előtt, még titeket hibáztatott, azt kamuzta a párjának, hogy hogy ti zaklattátok, és ti kezdtetek ki vele, holott fordítva volt?
Ilyenkor mt lehet tenni a dühvel, ami szétcsap, hogy hogyan hazudhat ekkorát a párjának, csakhogy mentse a bőrét?
Hogy lehet revánsot venni ezért?
Ha nem érdekel a férfi, akkor nekem tök 8 mit csinál.
Ha meg vagyok örülve érte, na akkor önt el a düh.
Nyilván már egyáltalán nem táplálok iránta pozitív érzelmeket, csak a gyűlölet és a tehetetlen düh van bennem.
Közömbös még nem tudok lenni, hiszen pokolian fáj, hogy rám keni az egészet.
Valahogy bizonyítsd a barátnőjének az igazad.
Nekem az lenne a minimum, hogy széttrancsírozom a kapcsolatát, sőt, ha van lehetőségem, akkor az egész életét. Megérdemli az ilyen.
Utána pedig úgy elfelejteném, mintha nem is létezett volna.
Mondjuk ott kezdődik,hogy ha esetleg te másztál volna rá,akkor sem tartottál pisztolyt a fejéhez. Ezt a párjának is mérlegelni kéne. Semmi sem kötelező.
A másik,hogy ha nem akarok semmit se,akkor elmondom a páromnak,hogy XY kikezdett velem. Már csak a félrértések elkerülése miatt is.
Egyébként jó amit írtak,hogy írásos bizonyíték kéne.
még jó, hisz veled toltak ki, átérzem a helyzetedet, voltam már hasonló szituban.
Panaszold be a munkahelyén. Abból érteni fog.
Az tanító néninek ne mondja meg? Mi köze van egy munkahelynek ahhoz, hogy lebukott?
A csaj is benne volt a dologban, egyedül az zavarja, hogy nem lett semmi az egészből. Tipikusan a "dögöljön meg a szomszéd tehene is!" Mentalitás
fenét.
telefonálj be, érdeklődj a cégről, aztán mint egy mellékesen fejtsd kiaz elejétől végéig az esetet a főnöknek, kiemelve benne hogy neked ez miért és ez miért rossz a cégnek.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!