Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő kezdett ki velem, de azt hazudta, én másztam rá! Mit lehet tenni ebben a helyzetben?
Jártatok már úgy, hogy flörtölt/kavart veletek egy pasi, ő tette meg az első lépést felétek, ő közeledett, majd amikor lebukott a párja előtt, még titeket hibáztatott, azt kamuzta a párjának, hogy hogy ti zaklattátok, és ti kezdtetek ki vele, holott fordítva volt?
Ilyenkor mt lehet tenni a dühvel, ami szétcsap, hogy hogyan hazudhat ekkorát a párjának, csakhogy mentse a bőrét?
Hogy lehet revánsot venni ezért?
Nyilván semmi köze ehhez a munkahelyének.
Viszont az illető hazudott nekem a kapcsolata felől, mikor megismertem, azt ondta, éppen a szakításon töri a fejét, és udvarolgatott.
Mondtam neki, ha majd szakítottál, lehet többis, de így nem.
A párja előtt lebukott, akkor viszont mindent tagadni kezdett, és rám helyete a teljes felelősséget.
Vannak bizonyítékok.
akkor meg miért nem mutatod meg a párjának és kész, helyette hülyíted itt az embereket!
Tipikus nő! Mondom úgy, hogy én is lány vagyok!
#10 Te beteg vagy.
Kérdező, te meg tegyél az egészre magasról, nevesd ki őket.
Szerintem igaza van nőtársnak, hogy nem szabad ennyibe hagyni.
Nevetni valahogy nincs kedvem ezen.
15
Szerintem te nem fogod fel, hogy én mondtam azt neki, hogy ne csalja meg a párját, ne játsszunk nem tisztességes játékot.
Azt mondtam, hogy vagy maradjon vele, vagy szakítson, de nem akarok szerető lenni.
Szerintem ennél tiszteségesebb aligha lehettem.
Ő viszont mindent rám kent, semmiért nem vállalta a felelősséget.
Tehát ha jól értem,nem történt köztetek semmi? Csak próbálkozott,de most úgy állítja be,mintha ez fordítva történt volna?
Ezesetben mindenképp mutasd meg a bizonyítékokat a párjának,mert jobb ha tisztán lát.
19-es, így van, semmit nem engedtem neki, a találkozónkat is lemondtam.
Azt mondtam, ha szakít, csak akkor folyt. köv.
Szavakkal viszont udvarolt, és elég messzire ment, majd letagadott mindent, és engem tett meg bűnbaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!