Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsaljam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsaljam a barátnőmet?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, ő 22.

Előttem neki nagy híre volt, de úriember nem kérdez rá, 5 partnerről biztosan tudok, de a pletykák szerint van vagy 15-17.

Én szűz voltam (fél éve jöttünk össze kb), és arra gondoltam, ha ő szexelhetett előttem sok emberrel akkor én miért ne? Úgyhogy pár hónapja felraktam a Tindert, nem volt nagy sikerem, de most egy csajjal már szexchatnél tartunk, volt pár tali ahol nem történt semmi, de benne lenne szexben.

Szeretem a barátnőmet, legszívesebben Vele élném le az életem de nagyon kíváncsi vagyok rá milyen mással.

Hármasra, nyitott kapcsolatra nem nyitott, mert azt mondja, nagyon szeret engem, nem bírja elképzelni, hogy mással legyek.

Szeritnem ez álszent dolog tőle, hiszen ő is sok emberrel volt együtt.

Ti mit gondoltok?

2018. ápr. 2. 09:43
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
91%
Szoval szerinted az hiszti, hogy komolyan vette a kivansagodat. Tudod az embereket nem lehet annyival megnyugtatni, hogy "oke akkor megse". Nem beszelsz rola tul nagy tisztelettel, de ezen nem lepodok meg, hiszen prototipusa vagy a keson ero rendes fiunak. :D Nem is tudom mit mondjak. Meg fogod meg te bantani ezt a lanyt is fel fogod magad ez alol menteni. Megmagyarazod, hogy neked ez jar es o meg megis mire szamitott? Hat te ilyen fiatalon nem fogsz lemondani semmirol, kulonben is mai vilag van stb.
2018. ápr. 6. 11:42
 52/58 A kérdező kommentje:

51 márpedig lemondok az összes többi nőről, mert egy kapcsolatban áldozatokat kell hozni.

Amúgy mi bajod azzal ha valaki későn érő? Oké, sok emberen átment a fél város 12 évesen, legyél büszke magadra, de a barátnőmet szeretem, és ő is engem, hűségesek maradunk egymáshoz (az ő megcsalos esetét leszámítva, de az régen volt és megtárgyaltuk)

2018. ápr. 6. 12:01
 53/58 anonim ***** válasza:
64%

Te sem vagy egy retorika bajnok es meg kepzelodsz is. Nem ment at rajtam a fel varos 12 evesen, nem tartom dicseretesnek, ha valakin igen, de teged ez nem erdekel, mert egy szelsoseges esettel szembeallitva kulonbnek erezheted magad. Nem attol kell jo embernek erezned magad, hogy a legalja embereket felulmulod.

Nem azzal van bajom, ha valaki keson ero. A kovetkezetlenseggel es az irigyseggel van bajom, ami sok keson ero fiura jellemzo (olvasd el a sajat kerdesedet). Neked baj, hogy keson ertel, mert irigykedsz es valami csavaros modon meg akarod buntetni a baratnodet a kudarcaidert. Gratulalok, hogy most meghozod ezt a hatalmas aldozatot, aminek magatol ertetodonek kene lenni es nem kene ezen napokig lamentalni, majd pedig nagy kegyesen beadni a derekad.

Most visszavonulot fujtal, mert jelen pillanatban igy jossz ki jol. Nem hiszek benne, hogy ez az elhatarozasod vegleges, de inkabb sok szerencset kivanok es remelem tenyleg megtalalod a szamitasaidat. En ugye csak abbol tudok itelni amit itt leirtal es ez engem nem gyozott meg a szeretetedrol. Olyan kovetelozve beszeltel, a nekem ez jar mentalitas szurodott ki a soraidbol.

De akkor hagyjuk ezt. Tenyleg remelem, hogy ezutan jobban fogod erezni magad es barmi is legyen vegul kettotokkel abban ne legyen szerepe azoknak a rossz gondolatoknak, amik a kerdes kiirasara sarkalltak. Par honap mulva orommel vennem, ha irnal ide, kivancsi vagyok mi lesz. Cafolj ram! ;) En kerlek h bizonyitsd be, hogy egy eloiteletes barom vagyok es neked volt igazad, es ez az egesz csak egy hullamvolgy volt. Orulnek, ha egyszer lathatnek egy happy endet. :D

2018. ápr. 6. 12:33
 54/58 A kérdező kommentje:
53 látni is fogsz meglepetést, mert lehet még ötezer nőm, eggyel sem lesz olyan jó mint a szerelemmel
2018. ápr. 6. 12:48
 55/58 anonim ***** válasza:
90%
Ha meglátná ezt a kérdést a barátnőd, akkor olyan gyorsan hagyna el, hogy azon is elgondolkodnál nem csak álmodtad a kapcsolatosdit.
2018. ápr. 9. 12:53
 56/58 anonim ***** válasza:
Pàr alkalom lenne csak. Csak tudod azt felejted el hogy mit veszitessz ezzel a hozzààllàssal.Ha megcsalod akkor elhagy nyugodt lehetsz őt nem fogja érdekelni hogy te miért kufircoltàl csajokkal .Ha megfogalmazódott benned a kérdés hogy meg e csaljam akkor a vâlaszom hogy màr most megcsaltad csak annyi a különbség hogy verbàlisan tetted és sztem meg is fogod csalni .Ha van benned annyi gerinc akkor szakitassz a paroddal és kiéled magad és mikor mar eljutsz arra a szintre hogy komolyabb kapcsolatot szeretnél akkor majd ràérsz keresgélni .
2018. ápr. 9. 14:29
 57/58 A kérdező kommentje:
Nem fogunk szetmenni :D
2018. ápr. 9. 20:51
 58/58 Noren1989 ***** válasza:
Büszke vagyok rád, Bástya.
2018. ápr. 10. 08:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!