Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsaljam a barátnőmet?
24 éves vagyok, ő 22.
Előttem neki nagy híre volt, de úriember nem kérdez rá, 5 partnerről biztosan tudok, de a pletykák szerint van vagy 15-17.
Én szűz voltam (fél éve jöttünk össze kb), és arra gondoltam, ha ő szexelhetett előttem sok emberrel akkor én miért ne? Úgyhogy pár hónapja felraktam a Tindert, nem volt nagy sikerem, de most egy csajjal már szexchatnél tartunk, volt pár tali ahol nem történt semmi, de benne lenne szexben.
Szeretem a barátnőmet, legszívesebben Vele élném le az életem de nagyon kíváncsi vagyok rá milyen mással.
Hármasra, nyitott kapcsolatra nem nyitott, mert azt mondja, nagyon szeret engem, nem bírja elképzelni, hogy mással legyek.
Szeritnem ez álszent dolog tőle, hiszen ő is sok emberrel volt együtt.
Ti mit gondoltok?
Én azt kívánom neked, hogy az életben legyen egy nő, akibe beleszeretsz. De úgy istenesen. Kellj és feküdj az ő gondolatára, dobanjon meg a szíved a láttára.
Aztán kerülj vele kapcsolatba és ő csaljon meg téged.
Akkor mindent meg fogsz érteni.
11 már megvan a nő, akit isetenesen szeretek, köszönöm szépen.
Egyszer kívánom azt, hogy életedben 1 szexuális partnered legyen, miközben a szerelmednek ennek a többszöröse volt, és egessen a vágy, hogy milyen lehet mással.
Az nem érv, hogy sok mindenkivel volt előtted.
Igen, előtted volt pasikkal és nem azután, hogy összejöttetek!
Tudja, hogy mi az a hűség.
Egy kapcsolatban sosincs mentség a félrekúrásra!
Szakíts vele, utána azzal kefélhetsz akivel csak akarsz!
11 vagyok.
Köszönöm! 1 férfi van/volt az életemben. Neki előttem voltak kalandjai, barátnői.
14 éve vagyunk együtt és még mindig nem érzem hogy én kevesebb lennék azért mert 1 farok járt bennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!