Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaljam a barátnőmet az élmény kedvéért?
Azon gondolkozom, hogy megcsalom a barátnőmet azért, hogy tudjam milyen érzés. Ilyen élményem nem volt még, legalább megtapasztalhatnám, és ha magamban is elmondhatnám magamról, hogy csináltam ilyet, jobban átlátnám a dolgot, sőt még tanulhatnék is belőle.
Barátnőmnek nem fog jól esni, de kifogja heverni.
Mit gondoltok?
Bemutatlak egy jo baratomnak: Kotel.
A használata egyszeru: A nyakad kore tekered, a masik veget egy fára es kirugod a samlit magad alol.
Barátnőmet kéne megkérdezni, hogy miért van velem. Gondolom, mert meghallgatom, megszoktam nevettetni, bókok, meg hát tetszik a külsőm neki. Ennyi a recept.
Engem a barátnőm nem fog megcsalni, de ha majd később más mégis, akkor újra becsajozom, és továbblendülök. Nekem se esne jól, bár nem szomorkodnék sokáig, mert telik az idő, összejönnék mással.
Azért majd ha lesz rá lehetőséget, kérlek, növessz gerincet!
Amúgy meg remélem, egyszer ezen élmény másik oldalát is meg fogod tapasztalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!