Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaljam a barátnőmet az élmény kedvéért?
Azon gondolkozom, hogy megcsalom a barátnőmet azért, hogy tudjam milyen érzés. Ilyen élményem nem volt még, legalább megtapasztalhatnám, és ha magamban is elmondhatnám magamról, hogy csináltam ilyet, jobban átlátnám a dolgot, sőt még tanulhatnék is belőle.
Barátnőmnek nem fog jól esni, de kifogja heverni.
Mit gondoltok?
Kecskéktől elvonatkoztatva... a marha nagy szerencséd, hogy nem kerülsz a szemem elé, ezt te egyszer játszanád el és mesélnéd el nekem az biztos.
"Barátnőmnek nem fog jól esni, de kifogja heverni. "
Abban nem lennék biztos, soha nem tudhatod mire, hogyan reagál egy másik ÉRZŐ EMBERI LÉNY ... tudod, olyan amilyen te nem vagy.
Jó játszani néha az agyunkat fiúként elhiszem, én is szoktam, de soha nem egy nő nemű kárára... Apád igazán taníthatod volna egy s mást.
Élő példa vagy rá, hogy lehet gerinc nélkül is élni. Ha a barátnőd megltná ezt a kérdést..
Undorító egy ember vagy.
Vele ennyire nem jó a szex?
Ha így van, akkor mondd meg neki, hogy már nem szeretnél tőle semmit sem, mert nem akarsz az érzéseivel játszadozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!