Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaljam a barátnőmet az élmény kedvéért?
Azon gondolkozom, hogy megcsalom a barátnőmet azért, hogy tudjam milyen érzés. Ilyen élményem nem volt még, legalább megtapasztalhatnám, és ha magamban is elmondhatnám magamról, hogy csináltam ilyet, jobban átlátnám a dolgot, sőt még tanulhatnék is belőle.
Barátnőmnek nem fog jól esni, de kifogja heverni.
Mit gondoltok?
Amellett hogy bunkó vagy szerintem nem is szereted a csajt..hogy tudsz így gondolkodni?
Beképzelt p.cs
Tudod mit?! Csald meg hogy megutáljon tudja meg milyen bunkó vagy és hagyjon ott! És amikor te is szerelmes leszel téged is csaljanak meg az "élmény" miatt vagy inkább a miatt mert jöjjön rá a több lány is, hogy milyen kis tapl.ó érzéketlen paraszt vagy.
Ahogy beszélsz róla, biztos vagyok benne, hogy nem szereted őt, nem fontos neked, egyszerűen csak vele vagy, mert ő hajlandó a barátnőd lenni, esetleg még szeret is téged, neked meg kényelmes, és mindig van kit d*gni. Nekem ebből teljesen ez jött le. Ennyi erővel inkább szakíts vele, ne szédítsd szegény lányt. Ekkora gusztustalan és kegyetlen, érzéketlen hozzáállást, komolyan! Remélem, vissza fogod kapni még az élettől! Tudom, hogy nem szép dolog a rosszindulat, de te nagyon megérdemelnéd...
Mindenesetre remélem, hogy tényleg csak kamu a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!