Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaljam a barátnőmet az élmény kedvéért?
Azon gondolkozom, hogy megcsalom a barátnőmet azért, hogy tudjam milyen érzés. Ilyen élményem nem volt még, legalább megtapasztalhatnám, és ha magamban is elmondhatnám magamról, hogy csináltam ilyet, jobban átlátnám a dolgot, sőt még tanulhatnék is belőle.
Barátnőmnek nem fog jól esni, de kifogja heverni.
Mit gondoltok?
Hogyha tipikus álkérdés, akkor is. Ez még viccnek is rossz! Esküszöm az állatok szebben viselkednek mint egyes emberek.... Csoda hogy le nem szakad az ilyenek pofája.
Remélem tényleg nem igaz.
Nem álkérdés, van, aki ilyet talál ki? Én komolyan kérdeztem, egyébként 25 éves vagyok.
Nyilván nem szép dolog, barátnőmnek is rosszul esne, de valamit valamiért. Velem is előfordulhat a dolog, de más is túlélt már megcsalást, ő is, illetve én is túlfogok.
Szeretem őt, de a csajozással nem volt gondom. Még így is hűséges vagyok, mert kapcsolat ellenére is próbálnak rámozdulni, de én "ellenálltam".
Barátnő az barátnő, nem a gyermekeim anyja.
Beképzelt, bunkó paraszt...
Az ilyen emberekre mondják,hogyha leugrana az egójáról az iq-jára, szörnyelt halna.
Hagyd ott szegény szerencsétlen lányt... Látszik, hogy ezerszer jobbat érdemel nálad. Te nem szereted őt. Legalább legyen benned annyi férfiasság, hogy nyíltan szakítasz vele, és utána keresel alkalmi kapcsolatot. Mert a megcsalás egy kegyetlen, aljas és mocskos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!