Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Élményfürdőbe hogy kell csajozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frank1997ize kérdése:

Élményfürdőbe hogy kell csajozni?

Figyelt kérdés

tegnap voltunk a Kehidakustyán élmény fürdőjében.Láttam két jó csajt,mindig ketten voltak néha odamentek a mamájukhoz meg a papájukhoz,de mindenhova együtt mentek.Rólam még soha senki nem mondta hogy ne lennék jóképű,de azt tudom magamról hogy eléggé félénk vagyok.Ha legközelebb megyünk és látom őket,milyen szöveggel szólítsam meg őket?

Sziasztok lenne kedvetek hülyéskedni?ellennétek velem egész nap az biztos :D .

élményfürdőbe még soha se csajoztam és nem tudom milyen szöveggel kell megszólítani ott egy csajt vagy kettőt.Szemezgetés az mindig volt,még azokkal is akiket kinéztem.Olyat olvastam itt hogy akkor lehet igazán leszólítani őket ha a barátnőjével van egy csaj.Leginkább olyan emberek véleményére lennék kíváncsi akik már szólítottak le csajt élményfürdőbe,és sikerrel is járt vele.Attól félek hogy azt fogják hinni ha oda megyek hogy már egyből a seggüket meg a mellüket stírölöm meg ilyenek,és elküldenek :D.Fiatalabbak voltak mint én vagy velem egyidősek,olyan 17,16, évesek.

17/F

2015. máj. 24. 01:16
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
haverral azért könnyebb kicsit hogy ketten vagyunk és oda megyünk két csajhoz.
2015. máj. 24. 01:23
 2/18 A kérdező kommentje:
még kihagytam azt,hogy jól el van velem mindenki,mert mindenkit meg tudok tudok nevettetni,jó poénjaim vannak,szóval ezért imád engem mindenki,csak a megszólítás nem az erősségem,voltam baráti társaságban ahol voltak csajok ott azért,jóval könnyebb volt leszólítani egy csajt,
2015. máj. 24. 01:30
 3/18 anonim válasza:
100%

Nekem az tetszene, ha úgy megy oda a fiú egy hasonló szituációban, hogy pl.: Sziasztok, nagyon unatkozom itt egyedül, csatlakozhatok hozzátok? Utána pedig rögtön belevágni az ismerkedős kérdésekbe, meddig vannak itt, stb., aztán már adhatod önmagad.

Én személy szerint, ha a szüleim is ott vannak a közelben kifejezetten kínosnak érzem, mikor bepróbálkozik valaki, de ez csak az én hülyeségem.

2015. máj. 24. 03:49
 4/18 A kérdező kommentje:

Lehet hogy hülyeség de tök jónak hangzik :D köszönöm megy a zöld :D

Várok még leszólítgatásokat :D

2015. máj. 24. 03:54
 5/18 anonim válasza:
100%

az kínos lenne, hogy ha úgy mennél oda, hogy milyen márkájú az úszógumid :D szerintem kreálj egy szitut. fogj egy feltűnően színes strandlabdát és vágd oda hozzájuk. mond h a haveroddal játszotok, de túl egyhangú, szükség volna két szép lányra, pont ilyen prototípusra mint ők :D Volna e kedvük egy kicsit labdázni? :PP

ez menő, mert a játék az mindig játék. Utána nyomathatod a poénokat, a lényeg, hogy ne gyere zavarba, és őket se hozd zavarba, csak olyan higgadtan, mint aki 4ezer löket tiszta meszkalint nyelt :DDD

2015. máj. 24. 08:01
 6/18 anonim válasza:
Szerintem úgy, hogy labdáztok, és "véletlenül" odadobjátok a labdát. Egyikőtök értemegy és megkérdezi, hogy nincs-e kedvük csatlakozni. Vagy ha ők labdáznak, akkor ti kérdezhetitek meg h csatlakozhattok-e
2015. máj. 24. 13:45
 7/18 A kérdező kommentje:
ez mind tök jó :D de ők inkább mindenhol telefonoztak,képeket csinálgattak,mentek sodrásba,ilyenkor nem tudom mit csináljak ha egyedül vagyok és semmi sincs nálam. :D de még várok tök jókat mondtok.
2015. máj. 24. 17:09
 8/18 A kérdező kommentje:

labda nincs nálam,meg ismerős/haver/barát nincs velem.úgy már nem sok esély marad azért hogy legyen miért leszólítani őket,de legközelebb szerintem fogok vinni labdát.Ha lenne nálam labda azért könnyebb lenne,mert meg tudnám kérdezni hogy van-e kedvetek játszani,de most azért odamenni hogy:sziasztok csinálunk egy selfit? hhmmmmmmm :D értitek.

Meg ha lenne velem egy haver akkor direktből fejbe dobnám az egyiket és azt mondanám hogy véletlen volt mert a haveromnak akartam dobni a labdát,de egyedül dobom fejbe az nem jönne ki túl jól,most képzeljétek el hogy egyedül vagyok és fejbe dobom valamelyiket,akkor megkérdik miért volt ez,de ha oda megyek hogy sziasztok van kedvetek labdázni,azért jobb lenne,azt meg lehet érteni ha egy lány dob fejbe egy faszit,de fordítva nem tufnám ezt elképzelni.

2015. máj. 24. 17:19
 9/18 A kérdező kommentje:
*tudnám elképzelni.Amúgy tegnap engem is fejbe dobott valaki csak kár hogy nem ők voltak :D
2015. máj. 24. 17:23
 10/18 A kérdező kommentje:
régen mikor kicsi voltam,nem szólítottam le élményfürdőbe senkit hanem akkor mindig engem szólított le valaki.Egyszer úgy ismertem meg egy nálam idősebb lányt kettőt hogy odajött hozzám megkérdezni hogy kölcsön kaphatják-e a vizipisztolyomat,meg volt olyan is hogy lődöztek engem vizipisztollyal,megkérdzeték hogy van-e kedvem játszani.De most fordult a kocka,most már úgy látszik nekem kell leszólítgatni lányokat,de ebbe a korosztályba már nem menő a vizipisztolyozás szerintem,most én is lődözgetném őket hogy néznének rám? :D XDDDD mint egy dedósra :D XDDDDD
2015. máj. 24. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!