Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Élményfürdőbe hogy kell csajozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frank1997ize kérdése:

Élményfürdőbe hogy kell csajozni?

Figyelt kérdés

tegnap voltunk a Kehidakustyán élmény fürdőjében.Láttam két jó csajt,mindig ketten voltak néha odamentek a mamájukhoz meg a papájukhoz,de mindenhova együtt mentek.Rólam még soha senki nem mondta hogy ne lennék jóképű,de azt tudom magamról hogy eléggé félénk vagyok.Ha legközelebb megyünk és látom őket,milyen szöveggel szólítsam meg őket?

Sziasztok lenne kedvetek hülyéskedni?ellennétek velem egész nap az biztos :D .

élményfürdőbe még soha se csajoztam és nem tudom milyen szöveggel kell megszólítani ott egy csajt vagy kettőt.Szemezgetés az mindig volt,még azokkal is akiket kinéztem.Olyat olvastam itt hogy akkor lehet igazán leszólítani őket ha a barátnőjével van egy csaj.Leginkább olyan emberek véleményére lennék kíváncsi akik már szólítottak le csajt élményfürdőbe,és sikerrel is járt vele.Attól félek hogy azt fogják hinni ha oda megyek hogy már egyből a seggüket meg a mellüket stírölöm meg ilyenek,és elküldenek :D.Fiatalabbak voltak mint én vagy velem egyidősek,olyan 17,16, évesek.

17/F

2015. máj. 24. 01:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A kehidakustyányi élményfürdő nagyon király. Nem rég voltam én is ott :D

Kérdezd meg, hogy nem aķarnak-e a forgóba menni, és ott lehet hülyéskedni :)

Hajrá

15L

2015. máj. 24. 20:17
 12/18 A kérdező kommentje:

Ugye? :D

nekem is nagyon bejön az a hely,megkérdeznék bármit,csak az elutasítástól félek nagyon :/

2015. máj. 24. 20:27
 13/18 A kérdező kommentje:
szerintem ha legközelebb megyünk bedobok egy felest,csak az hasson nap végéig :D XDDD
2015. máj. 24. 20:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, most nagyon el vagyok kettyenve. Eddig azt hittem, mindenhol csajoztam már, de most kiderült, hogy az élményfürdő élménye kimaradt az életemből. Most rögtön megyek Kehidakustyánra! Azt a kutyafáját.
2015. máj. 24. 22:57
 15/18 A kérdező kommentje:
Csak ajánlani tudom mindenkinek :D jó hely :D
2015. máj. 24. 23:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy ezt nagyon elbasztam :( ugye itt a nyár lassan és az emberek inkább mennek Balatonra meg tengerre mint fürdőbe,főleg az ilyen korosztály.Imádkozom hogy legyenek ott újra.Nagyon kicsi az esély arra hogyha megyek a Balcsira pont őket fogom látni, vagy akárhol is,mert a Balaton nagyon nagy meg ugye sok füdő van még Zalamegyében meg Somogyban meg az egész dunántúlon ugye
2015. máj. 26. 03:24
 17/18 anonim válasza:

vedd le a fürdőgatyádat és úsztasd feléjük aztán tök lazán menj oda és mond nekik hogy sziasztok lányok van kedvetek beszélgetni? közben meg vedd vissza a gatyádat!

tuti hatásos lesz!!! :DDD

2015. máj. 27. 12:27
 18/18 A kérdező kommentje:
júj :D XDDD
2015. jún. 2. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!