Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élményfürdőbe hogy kell csajozni?
tegnap voltunk a Kehidakustyán élmény fürdőjében.Láttam két jó csajt,mindig ketten voltak néha odamentek a mamájukhoz meg a papájukhoz,de mindenhova együtt mentek.Rólam még soha senki nem mondta hogy ne lennék jóképű,de azt tudom magamról hogy eléggé félénk vagyok.Ha legközelebb megyünk és látom őket,milyen szöveggel szólítsam meg őket?
Sziasztok lenne kedvetek hülyéskedni?ellennétek velem egész nap az biztos :D .
élményfürdőbe még soha se csajoztam és nem tudom milyen szöveggel kell megszólítani ott egy csajt vagy kettőt.Szemezgetés az mindig volt,még azokkal is akiket kinéztem.Olyat olvastam itt hogy akkor lehet igazán leszólítani őket ha a barátnőjével van egy csaj.Leginkább olyan emberek véleményére lennék kíváncsi akik már szólítottak le csajt élményfürdőbe,és sikerrel is járt vele.Attól félek hogy azt fogják hinni ha oda megyek hogy már egyből a seggüket meg a mellüket stírölöm meg ilyenek,és elküldenek :D.Fiatalabbak voltak mint én vagy velem egyidősek,olyan 17,16, évesek.
17/F
A kehidakustyányi élményfürdő nagyon király. Nem rég voltam én is ott :D
Kérdezd meg, hogy nem aķarnak-e a forgóba menni, és ott lehet hülyéskedni :)
Hajrá
15L
Ugye? :D
nekem is nagyon bejön az a hely,megkérdeznék bármit,csak az elutasítástól félek nagyon :/
vedd le a fürdőgatyádat és úsztasd feléjük aztán tök lazán menj oda és mond nekik hogy sziasztok lányok van kedvetek beszélgetni? közben meg vedd vissza a gatyádat!
tuti hatásos lesz!!! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!