Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsaljam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsaljam a barátnőmet?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, ő 22.

Előttem neki nagy híre volt, de úriember nem kérdez rá, 5 partnerről biztosan tudok, de a pletykák szerint van vagy 15-17.

Én szűz voltam (fél éve jöttünk össze kb), és arra gondoltam, ha ő szexelhetett előttem sok emberrel akkor én miért ne? Úgyhogy pár hónapja felraktam a Tindert, nem volt nagy sikerem, de most egy csajjal már szexchatnél tartunk, volt pár tali ahol nem történt semmi, de benne lenne szexben.

Szeretem a barátnőmet, legszívesebben Vele élném le az életem de nagyon kíváncsi vagyok rá milyen mással.

Hármasra, nyitott kapcsolatra nem nyitott, mert azt mondja, nagyon szeret engem, nem bírja elképzelni, hogy mással legyek.

Szeritnem ez álszent dolog tőle, hiszen ő is sok emberrel volt együtt.

Ti mit gondoltok?

2018. ápr. 2. 09:43
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:

30 te aztán nagyon tudod milyen vagyok az ágyban :D

Az első 30-40 alkalommal nem voltam a legjobb, de a barátnőm szerint egyre jobb vagyok.

2018. ápr. 2. 12:41
 32/58 anonim ***** válasza:
98%

Minden punci nedves és meleg. Ha neked az, hogy másba beletold 3-szor ennyire fontos, hát tedd meg.

Pont amiatt, amit tenni akarsz, látszik, hogy neked mekkora nagy dolgot jelentett elveszíteni a szüzességed. Bele is hülyültél.

Remélem, a szűz srácok olvassák, hogy miért nem kezdenek velük a nők.

2018. ápr. 2. 12:49
 33/58 A kérdező kommentje:
33 velem kezdett egy gyönyörű lány :D
2018. ápr. 2. 12:56
 34/58 anonim ***** válasza:
93%

Azzal a barátommal vagyok együtt, aki elvette a szüzességem. Neki volt pár kapcsolata előttem.

Valahol érdekel is fantázia téren milyen mással, de soha nem csalnám meg a barátom azért, mert ő előttem is élt nemi életet, hisz ő hűséges hozzám, megbízik bennem. Nem játszom el a bizalmát, és b*szom el a kapcsolatot, ennyire ne legyél kiéhezve.

Ha meg nagyon nem bírod ki, úgy fair ha szakítasz vele előtte. De ne csald meg

2018. ápr. 2. 13:08
 35/58 A kérdező kommentje:

35 de te nő vagy.

2 perc alatt találsz szexpartnert.

2018. ápr. 2. 13:25
 36/58 anonim ***** válasza:
96%
"Én szűz voltam (fél éve jöttünk össze kb)" Aki 23...24 évesen f létére nem volt még lánnyal az eléggé bamba, béna. Azt meg, hogy nem voltál te állitottad. Legalább azt olvasd el amit irtál!
2018. ápr. 2. 13:28
 37/58 A kérdező kommentje:

37 attól még mert te az alfákra izgulsz akik 12 évesen aktív szexuális életet éltek attól még nem szerencsétlen az aki később veszíti el.

Egyik haverom 32 évesen vesztette el a szüzességét, mára már családja van.

2018. ápr. 2. 13:54
 38/58 anonim ***** válasza:
98%

"Szeretem őt, mindennél jobban, de ha egyszerűen zavar, hogy ő sok férfival volt, miért ne könnyíthetnék ezen?"

1. dehogy szereted! akit szeretünk, nem áruljuk el, nrm csaljuk meg!

max. a helyzetet szereted, hogy a sok kudarcod után végre felvághatsz azzal a haverok és a család előtt,. hogy van neked is párod.

2. egyértelműen irigy vagy, és rosszindulatúan irigy.

irigy vagy a párodra, mert neki sikerei voltak a másik nemnél, és több szexuális tapasztalatot gyűjthetett, mint te.

rosszindulatú pedig azért vagy, mert azzal, hogy megcsalnád most, mintha büntetnéd a párodat ezekért a múltbeli sikereiért.

míg ugye neked kudarcos volt magánéleted.

egy szánalmas faszi vagy, akinek nincs elég önbecsülése, akibe a mai napig ott szűköl az elutasított, nem vonzó srác, aki most így venne revánsot.

hát, hajrá!

emberileg zéró vagy!

2018. ápr. 2. 14:33
 39/58 anonim ***** válasza:
97%

Úristen milyen egy undorító, gusztustalan ember vagy...és még borzalmasan ostoba is....

A barátnődnek volt több partnere is (szexkapcsolat vagy párkapcsolat, nem tudjuk) ELŐTTED, mikor MÉG NEM VOLT VELED EGYÜTT és NEM CSALT MEG TÉGED. Utána összejöttetek és azóta veled van együtt. Majd te most kitalálod a mogyorónyi agyaddal, fél év után(!), hogy téged az zavar, hogy neki ennyi partnere volt, valamint ráébredsz arra, hogy "húha, hát ha neki ennyi pasija volt és ennyi emberrel szexelt, akkor ez nekem is jár" és most ezek miatt te azon gondolkozol, hogy megcsalod a barátnődet (akit te állítólagosan szeretsz (!)) egy jött-ment punci miatt. Ezt így fel tudod fogni és valamilyen szinten érzékeled azt, hogy mi a különbség az ő és a te helyzetedben? Hm?

Itt az történik, hogy te irigy vagy, féltékeny vagy és rájöttél arra, hogy most kikupálódtál, jobb vagy mint x évvel ezelőtt és ki akarod használni ezt a lehetőséget. A barátnőd pedig nem álszent, hanem hűséges és feltehetően szeret téged! Te pedig egy komplexusos idióta vagy, aki most meg akarja dugni a fél világot, mert "neki ez jár". Ez nem így működik. Neked a szingli éveidben lett volna rá lehetőséged, hogy össze-vissza kefélj mindenkivel és akkor is lett volna olyan, aki ezzel egyetért és elfogadja, meg olyan is, aki elítéli, de a lényeg az, hogy senki nem szólhatott volna bele, mert a te életed és a te döntésed. Jelenleg viszont már van egy párod, akivel együtt élsz és ő abban a hitben él, hogy te szereted és vele tervezed el a jövődet. Ha te most össze-vissza kefélsz minden csajjal, akkor az nem kalandozás, nem "kiélem magam és megélem a vágyaimat", hanem MEGCSALÁS!

Ha ahhoz tartod magad, hogy te szerelmes vagy a barátnődbe és neked csakis ő kell, vele szeretnéd leélni a jövődet, akkor NE CSALD MEG! Ugyanakkor, ha igaz lenne, amit írsz, hogy szereted stb., akkor meg sem fordulna a fejedben ilyesmi... Szerintem inkább arról van szó, hogy attól félsz, hogy ha ő nem lenne, akkor megint fennállna a kockázata annak, hogy nincsen punci és nem tudhatod, hogy mikor lesz legközelebb olyan nő, akivel el tudsz képzelni egy kapcsolatot.

Ha te most úgy érzed, hogy neked márpedig kell az a nő, akivel chatelgetsz, mert ki akarod próbálni mással is és neked ez jár, meg még nem tudom, hogy milyen hülyeségeket írtál...akkor ezt VÁLLALD FEL és állj oda a barátnőd elé, mondd el neki, hogy te már nem szeretnél vele lenni, mert másokkal is akarsz szexelni, nem karsz elköteleződni stb., ezért szakítani szeretnél vele! Szakítotok és akkor azt csinálsz, amit csak akarsz, csak ebben az esetben nem versz át és nem teszel tönkre egy másik embert!

2018. ápr. 2. 15:35
 40/58 anonim ***** válasza:
91%

Valamilyen szinten megértem miért érzel igy, mert én is jártam ebben a cipőben. Csakhogy ebben a helyzetben felnőttként kellene viselkedned. Gondolj bele, neked milyen szarul esne ha ő csalna meg. Agyalj még ezen egy kicsit, aztán hátha rájössz, hogy mindenféle tisztelet hiányzik belőled őfelé.

Nem te vagy az egyetlen akinek csak egy párja volt/van.

2018. ápr. 2. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!