Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaljam a barátnőmet?
Nagyon szeretem a barátnőmet
Őőő NEM XD Kisfiam, te nem szereted a barátnődet, hanem kényelmes, hogy van egy saját puncid. Legyél korrekt és ha mást akarsz dugni, ne hülyítsd a barátnődet, hanem szakíts előtte. Vagy ne dugj más puncit. Ez a két gerinces megoldás létezik, a többi az olyan férgekre jellemző, mint te ;)
21/L
Aha... csak úgy, a semmiből, most hirtelen felbukkant a bombanő, hogy du.gni akar veled.
Kis naiv...
Nálunk is volt olyan, hogy a pasimra ráírt egy bombanő, hogy lenne-e kedve meginni egy italt valamikor. A pasim elhajtotta. Honnan tudom? Hát onnan, hogy én kértem meg egy kedves közös ismerőst, hogy vannak kétségeim, hogy mennyire hűséges, tegyünk egy próbát.
Nekem erősen az a gyanúm, hogy ez a csaj is egészen véletlenül ismeri a te barátnődet, és most a kedvéért írt rád, hogy kiderüljön, mire vagy kapható, ha egy jó nő rádír.
Remélem, még nem válaszoltál neki, mert akkor buktad a csajodat.
;)
Haver, te nem szereted a barátnődet. Ha szeretnéd, meg se fordulna a fejedben, hogy megdugj egy másik csajt.
Remélem, ha félrelépsz az ki fog derülni és két szék közül a földre ülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!