Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaljam a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Pár hónapja van van barátnőm. Ma viszont rám írt egy régi ismerős bomba csaj hogy találkozni akar velem "úgy". A lebukás esélye 0. Nahyon szeretem a barátnőmet de olyan jo lenne megdugni azt a csajt. 26F2016. szept. 15. 10:12
11/17 Johnny Bravo válasza:
Szerintem csald meg nyugodtan... Ha a csajodnak van egy kis esze ő ezt már régen megtette veled.......
12/17 anonim válasza:
Hat agyban 17vagy..azok tesznek ilyet. Igazi ferfiak nem nagyon. Bat miert lep meg? Azokbol keves van.. hihetetlen szanalmas vagy. Remelem.felre dug a csajod egy sokkal jobb pasival
13/17 A kérdező kommentje:
Nálam jobb pasi? ugyanmár...
2016. szept. 15. 16:51
14/17 anonim válasza:
Nagy Adonisznak hiszed magad, mi? :D Te szerencsétlen!
15/17 anonim válasza:
Ha a barátnődet szereted jobban nee csald meg, ha inkább a csajjal dugnál, akkor dugd meg, de akkor szakíts!! Ne b_szd át a barátnődet, lécci
16/17 anonim válasza:
#6-osnak van igaza. Ez egy teszt. Es te szepen meg fogsz bukni rajta. Egyszer en is igy jartam, engem is a farkam vezerelt.
17/17 anonim válasza:
Csald csak meg, persze! Neked is biztos jól esne, ha egy bomba pasival csalna téged, nem? Mert a lányok is szerethetik a szex-et.. mindenkinél létezik jobb partner! Hátha rájön, hogy béna vagy az ágyban, mert a másik jobb. Gonosz vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!