Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedte a barátnőm hogy megcsaljam, ti megtennétek hasonló helyzetben?
Ne tedd meg,inkább javítsatok nem szerepjátékkal a,vagy segédeszközzel a szexen, a barátnőddel.
Megteszed, és állandó feszültség forrás lesz köztetek.
"De sírva mondta ezt és nagyon maga alatt van", és te nem tudod, mit tegyél?????!!!! Segítek: ásd el magad!
Amúgy meg a barátnőd megmondta: ha neked tényleg ennyire kib..szottul fontos az új punci, fontosabb, mint az ő érzései, akkor hajrá, tedd meg!
Eszem megáll...
Nem. Akkor minek lennék vele. Nem aláznám meg így.
Amúgy egyből az ugrana be,hogy okkal van ez az engedély...
Ez igazából kemény dió! A társad már érzelmileg szerintem így is is sérült. (hiszen ki szeret azzal szembesülni, hogy nem elég vonzó a párjának? - tetejében nem is ő tehet róla)
Ezt azért ajánlotta fel, mert szeret, de már a lehetőség is fájdalmas neki, ezért sírva mondta. Most képzeld el ha megteszed, akkor a Duna meg is fog áradni, Június közepére! (és így előre is köszi, mert a fenének sem hiányzott egy újabb árvíz, meg zsákpakolás!)
Szóval én azt mondom, hogy itt nem az a kérdés, hogy megcsald ne csald meg. Hanem az, hogy mennyire tiszteled és szereted a párod? A vágyaid, vagy a barátnőd?
Nekem eddig az jött le, hogy igazából annyira nem szereted a barátnődet, hogy el is kötelezd mellette magad. Ez egy ideig szép, de a sírig nem tart ki. Szerintem neked az kéne, hogy dugj pár évig mindent ami igent mond és lyuk van rajta, mert nem bírsz a véreddel. És innentől ha hűséges leszel a barátnődhöz azon fogsz kattogni, hogy neked harmatos punci kell, ha megcsalod, akkor pedig azért megy tönkre minden.
Neked biztos nem a barátnőd az a nő aki mellett meg kell öregedj. Sajnálom.
Vannak dolgok amiket nem beszél meg az ember a barátnőjével.
Na ez is az.
Láthattad rajta az eredményét!
Sírva ajánlotta fel,és ezek után még lenne gyomrod megcsalni?Mert "megengedte".
Ez igen!
Más a helyzet ahol mindkét fél így gondolkodik a kapcsolatuk megtartása érdekében és nyitott házasságban élnek vagy swingereznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!