Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megengedte a barátnőm hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedte a barátnőm hogy megcsaljam, ti megtennétek hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Elég régóta együtt vagyunk, de még nem vagyunk annyira idősek (ő 32, én 33). Jó a kapcsolatunk,de néha persze unalmas már ennyi idő után. A szexuális életünk rendszeres, nem szenvedek úgymond hiányt. Csak hát sokat gondolok a fiatalabb lányokra, izgatnak szexuálisan, kellene egy kis változatosság és ezt a barátnőm is látja rajtam, illetve beszéltünk is róla. Végül azt mondta hogy nem akar nekem rosszat, nem akarja hogy miatta boldogtalan legyek így tegyem meg ha annyira fontos nekem. De sírva mondta ezt és nagyon maga alatt van. Most nem tudom mit tegyek.

2016. jún. 10. 19:02
1 2
 11/17 Noblesse Oblige ***** válasza:
87%

Én azt teljesen megértem, ha egy ember legyen az férfi vagy nő, megkíván mást is. Az élet ele van kísértéssel. És lesz is. Én is átéltem, hogy az egyik munkatársam olyan elemi szinten vonzott, hogy minden érzékszervem, mintha rá lett volna kihegyezve, pedig nem akartam ezt.

De nálam az soha nem volt kérdés, hogy a munkatársam vagy párom. Még akkor ilyen erős kísértésnek kitéve sem (fél évig közvetlen egymás mellett dolgoztunk).

Én egyszerűen tudtam, hogy a párom mindenek előtt, mert jó pasi futkározik száz az utcán, van szebb, van jobb, van harmatosabb, van kefegép... de a kapcsolatommal semmi baj nincs, bármit meg tudok vele beszélni, és meg tudjuk oldani a gondjainkat. Így én soha nem is léptem, sem jeleztem, hogy nekem kellene a munkatársam. És nem is kattogtam ezen.

Az ösztönön lehet uralkodni, az igaz, de van aki megveszik, ha nem kapja meg azt amit akar.

Nekem ezért tűnik úgy, hogy te még nem értél meg egy komoly kapcsolatra, mert egyenlőre a kérdésből is az derül ki, hogy a vágy jobban ural.

A hűség pedig döntés kérdése. A te elhatározásod, akár van kiskapu, akár nincs. Akkor is, ha felajánlja, hogy egy egész lányiskolát megdönthetsz.

De a dolgok megértésében talán közelebb visz, ha belegondolsz kicsit a fordítottjába: mi lenne, ha te lennél a szerelmes, hűséges fél, és a barátnőd csorgatná a nyálát szexi, feszes testű hímek után? Az neked hogy esne? Főleg, ha még ki is nyögnéd, jó, akkor élje ki magát. Mennyire lenne neked jó érzés? Szempilla rezdülés nélkül hagynád? Gondolj ebbe úgy igazán bele...

2016. jún. 10. 20:37
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

2 dolog van:

Vagy már megcsalt, vagy ez után fog.

2016. jún. 10. 20:41
 13/17 Sunshinedoll ***** válasza:
78%

Lol, baromi gáz vagy. 33 éves évesen meg főleg.

A barátnőd azért engedte meg, mert olyan szinten bizonytalan saját magában, és látja rajtad, hogy akkora gyökér vagy, hogy a fiatal lányokra vered a farkad és azt hiszi, így majd nem hagyod el. 32 évesen neki is lehetne egyébként nagyobb önbecsülése.

Istenem, de gáz pali vagy :DDDD

2016. jún. 10. 21:03
 14/17 anonim ***** válasza:
68%

Ennyi idős koromban már 10 éves házas voltam, voltak problémáink, de hogy "persze unalmas" - olyan nem volt.

Hogy párkapcsolat, család... vagy csak sokszor dugtok - te valahogy így látod.

Ha sír a kedvesem, és maga alatt van, - én nagyon tudom, mit tegyek - de hát én szeretem őt.

Az egy jó dolog, hidd el!

2016. jún. 10. 21:52
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Na menj a .... komolyan elis gondolkozol rajta? A szemet kisirta es nem az onbizalmat segited es nem javitanal inkabb azon agyalsz.meg tedd.e vajon.... pfuhhh..... megsem erdemled a nődet!!!!
2016. jún. 10. 22:51
 16/17 omba ***** válasza:
86%

nekem meg üdítő volna egy 32 éveske... küld el a számát, légyszí, amikor nem érsz rá vele, majd vigasztalgatom.

Könnyek nélkül fog várni, azt megígérhetem!

2016. jún. 10. 23:13
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

Ha 32 éves és már fiatalabbra áhítozol akkor mi lesz 10 év múlva,pláne ha még szül 1-2 gyereket? Hadd ábrándítsalak ki,mindent nem lehet.Döntsd el: elcseszheted a kapcsolatodat,aztán dugogathatod a csajokat vagy leéled az életed ezzel a nővel remélhetőleg boldogan,házasság,gyerek stb. Hosszú távon szerinted melyik éri meg,melyiket szeretned???

Rengetegen elrontották már az életüket,mert nem tudtak dönteni.

2016. jún. 11. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!