Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne lehetőségetek megcsalni a párotokat álmaitok pasijával, vagy nőjével, akkor megtennétek?
Én ebben az esetben képes lennék rá, de egyszerű nővel természetesen nem. Ez a nő akivel megcsalnám mondjuk a feleségemet, úgy is, hogy például terhes a közös gyerekünkkel, az nem más mint Nina Dobrev. Érte el is hagynám gondolkodás nélkül. 22/F
[link] - Nina Dobrev
a) nekem a párom álmaim férfija.
b) te csak egy képet, esetleg videókat (nem tudom, ő kicsoda, elismerem, valóban szép, de akkor is) láttál a nőről, ő max ránézésre lehet álmaid nője, de ez megérné tényleg a végleges dobbantást, még akkor is, ha egyébként kiderül, hogy kiállhatatlan alak és egyáltalán nem szimpatikus jellem?
Remélem láttad már smink nélkül is.
Amúgy pedig nem, nem csalnék meg soha senkit. Egyrészt engem már csaltak párszor, szar érzés, nem kívánom senkinek. Plusz ha valakit szeretek, akkor nem azt keresem, kiért hagyhatnám el. Ha mégis, akkor azt jelenti, hogy mégsem szeretem.
29F
Hát jobb esetben a párod az álmaid nője/férfija... Igazán szerethető ember lehetsz, ha se szó, se beszéd elhagynád a gyermekedet váró feleségedet.
Egyébként semmit nem tudsz arról a nőről, azon kívül, hogy jól néz ki. (Szerintem egyébként tök átlagos, legalábbis átlagosan szép.)
És mi lenne, ha egyszer csak csöngetnének az ajtón és ő állna ott? Megcsapna egy kis pállott hónalj szag, egy reggel elfelejtettem fogat mosni büdi száj, szőrös alkar, zsíros haj...stb.
Megnézném a hervadt képed...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!