Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Ha lehetőségetek lehetne egy ilyet meglépni megtennétek még ha párkapcsolatban is vagytok?
Figyelt kérdés
A barátnőtök/feleségetek egy átlagos nő, átlagos testtel/akár egy kis súlyfelesleggel.
Egy buli alkalmával egy nagyon jó nő próbálkozna nálatok, érts bombaalak, hosszú lábak, nagy kemény cickó, gyönyörű arc, szexi kisugárzás.
A barátnőtök/feleségetek soha nem tudná meg és egyszeri alkalom lenne.
Megcsalnátok?
2015. szept. 15. 19:28
2/19 Igen, én vagyok! :) válasza:
Sajnos a tükörben egy férget látnék másnap.
3/19 anonim válasza:
Naná :)
Aztán elmondanám az asszonynak másnap h drágám megerőszakoltak!
4/19 A kérdező kommentje:
És el is hinné, hogy megerőszakoltak...
2015. szept. 15. 19:38
7/19 anonim válasza:
Volt ilyen lehetősègem ès nem csaltam meg a felesègem.
8/19 anonim válasza:
házasságot feladni egy kósza numeráért?
Nem kösz!
10/19 anonim válasza:
A barátnő és a feleség nem ugyan az, így nehéz erre egyértelmű igent/nemet mondani. Azzal akit feleségül veszek soha nem tenném meg, ám a "barátnőmmel" sajnos lehet, hogy megtenném. Ez inkább a kapcsolat adott helyzetétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!