Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha lenne lehetőségetek megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne lehetőségetek megcsalni a párotokat álmaitok pasijával, vagy nőjével, akkor megtennétek?

Figyelt kérdés

Én ebben az esetben képes lennék rá, de egyszerű nővel természetesen nem. Ez a nő akivel megcsalnám mondjuk a feleségemet, úgy is, hogy például terhes a közös gyerekünkkel, az nem más mint Nina Dobrev. Érte el is hagynám gondolkodás nélkül. 22/F

[link] - Nina Dobrev

2016. febr. 22. 21:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nem tettem meg.
2016. febr. 23. 15:34
 22/26 anonim ***** válasza:
30%
Mivel álmaim pasija a párom, így nem kell megcsalnom se :-)
2016. febr. 23. 22:53
 23/26 anonim ***** válasza:
41%

Nálunk van egy hármas lista. Aki azon szerepel, azzal nem megcsalás. :D

A férjemnek: Angelina Jolie, Mila Kunis, és Cindy Crawford.

Ha bármelyik összejönne neki, drukkolnék is!

2016. febr. 25. 14:44
 24/26 anonim ***** válasza:
70%
A párom életem pasija, de ha nem lenne az, akkor sem csalnám meg. Szerintem undorító dolog megcsalni a másikat...
2016. febr. 28. 11:45
 25/26 Cintuskaa ***** válasza:

Igazabol te biztos beteg egy ember vagy hallod. Nem minden a kulso

. eldobnad a feleseged aki orok szerelmet fogadott neked aki kitartana melletted akkoris ha ilyen hulye vagy. Es jonne egy deszka léna aztan elhagyod . ... Szanalmas

Arra is rafogsz unni . mindenki raun egy bizonyos ido utan a masikra. Szar lesz a szex. Sot lehet elvenne az osszes penzedet. Jo lenne ha az ilyen hulye filmeket kitorolned az agyadbol mert eleted biztos nem lesz. Bar szerintem amugy sincs

Meg feleseged se. Ilyen remete eletu vagy

Elsz a kis alom vilagodban.

2016. ápr. 12. 05:52
 26/26 anonim válasza:
Enrique Iglesisassal megcsalnám a pasim akkor is ha terhes lenne
2016. szept. 17. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!