Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok vagy csináltatok hasonló esetbe?
Beszélj vele őszintén.
Mond meg, hogy véletlen, meglátad az üzit. Ne vond kérdőre csak higattan.
Az elõ megoldása nagyon tetszik Le a kalappal :D
Én ezt úgy oldottam meg,hogy a barátom mesélte,hogy mikkel próbálkozik a csaj mikor nem vagyok Ott. Én Pedig felnyitottam a párom szemét,hogy milyen hülye az a lány (tényleg rém buta volt). Meg mondtam neki,hogy nem csípem a lányt és ha Kell megtépem ezt a párom elmondta a csajnak azóta nem próbálkozott :D
Lehet a kissé pszcihopata kinézetem is segített :D
Leírtam privátba a kérdezőnek is, mert kérdezte.
A barátnőm utána hisztizet, meg meg akarta magyarázni, aztán elmagyaráztam neki, hogy könnyen előfordulhat, hogy arcra fog esni ha ilyet csinál legközelebb, mert "véletlenül" fel fogja lökni valaki.
Nagyon fontos 2 dologgal ebben a világban mindent, és mindenkit meg lehet venni, vagy jobb belátásra bírni. Az egyik a pénz, a másik a fájdalom. Vagy az attól való félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!