Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ti voltatok hasonló helyzetben, ti mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok,van egy lány aki kb. 2-3 hónapja tetszik,jól elszoktunk lenni meg minden de...egyik nap a legjobb haverom írja nekem,hogy kiderült,hogy az a lány belé szerelmes,és erre haverom is elkezdte viszonozni neki a "szimpátiát".A lány a legjobb barátnőjétől megtudta,hogy én szeretem őt és örült is neki de most nem tud dönteni.Én azon gondolkodom,hogy hagyom a lányt és (nem akarok tárgyiasítani egy nőt de...) "meg hagyom haveromnak" a lányt.Szerintetek ez így helyes lesz?Még mindig nem hiszem,hogy a haverom meg a lány összeillenek,meg ahogy ismerem haveromat könnyen meg is bánthatja.(sokszor volt rá példa más lányoknál)Ti mit tennétek mit javasoljatok,a lány már akart személyesen beszélni velünk de szerintem fél...2013. júl. 6. 23:31
1/7 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy a barátság fontosabb a szerelemnél.
2/7 A kérdező kommentje:
kifejtenéd bővebben ? de én 2 dolgot vettem ki ebből a válaszból:ne vesszek össze a legjobb haverommal egy lányon se,és ,hogy " hagyjam meg neki a lányt "
2013. júl. 6. 23:39
3/7 anonim válasza:
Hát ha elég jó barátai vagytok egymásnak akkor szerintem egyikőtök sem fog járni a lánnyal. Ne álljon közétek egy lány. Amúgy nagyon rendes tőled szerintem ez a legjobb út :)
5/7 A kérdező kommentje:
ezt jó hallani :) gondoltunk arra,hogy ne járjon vele egyikünk se de akkor meg a lány lenne csalódott ez így elég nehéz :D de azért valamennyit segítettél,még azért írjatok skacok mert jó lenne dönteni :/
2013. júl. 6. 23:45
6/7 anonim válasza:
a lánynak még lehet rajtatok kívül pasija, nem csak ti vagytok a világon (most ezt nem gonoszságból írom) inkább a barátságotok, mint a csaj.
15/l
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) most kicsit megnyugodtam :D
2013. júl. 7. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!