Mit tegyek, hogy a lányom újra rendesen egyen? Ti mit csináltatok hasonló helyzetben?
17 hónapos lányom pár napig anyósomnál volt, aki természetesen csokit csokival adott neki. Nagyon mérges vagyok emiatt! Itthon is megkapja a gyerek az édességet, de nem határtalanul...
Viszont azóta nem hajlandó semmit megenni, eltolja az ételt és mindig a hűtőhöz megy, kéri az édességet...
Már nem tudom, hogy mit tegyek...ez így nem állapot.
Köszönöm a válaszaidat!
Én is próbálok olyat elé tenni, amit szeret, pár falat lecsúszik, de ahhoz képest, amit eddig evett olyan kevéske...szerencsére inni sokat iszik.
Remélem, hogy sikerül valahogy visszahozni a "régi" rendet.
16 hónapos a lányom és nálunk is ez van, de én vagyok a hibás, mert már régóta ebéd után kap egy kis nasit (pudingot). Ezt persze már megtanulta, és mostanában alig eszi meg az ételt, mert egyből kéri a nasiját. Ha nem kapja meg, ő is egyből megy a hűtőhöz és reklamál.
Szerintem egy 17 hónapos még nem nagyon érti, ha elmagyarázod neki hogy mit kell előszőr ennie. Legalább is az enyémet nem érdekli.
Már 2 napja nem akar egyáltalán uzsonnázni sem, de ha a pudingot adnám neki, az biztos kéne. Úgyhogy 2 napja minimálisat eszik, és nem történt semmi, nem ébredt fel éjszaka sem hogy éhes. Pedig én ettől rettegek mindig.
De most kitartok amellett, hogy nincs nasi, majdcsak elfelejti.
Köszönöm a válaszaitokat.
Most úgy tűnik, rendeződnek a dolgok, 3 nap minimális evészet után kezd megtörni a jég...ma már rendesen evett mindent a gyerkőc.:)
Nasit egyáltalán nem kap...és úgy tűnik, nem is hiányzik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!