Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaki hasonló helyzetben? Mit kéne lépnem? A "semmit" nem jó válasz!
Van egy lány a szakomon, szerintem nagyon jó nő. Magas, vékony, lapos has, hosszú láb, szép arc. De nem csak az alakja fogott meg, mert amire igazából felfigyeltem, az a bohókás stílusa. Végtelenül aranyos, azonnal elvarázsolt. Amikor a játékos énjét domborítja felém, titokban olvadozok. Egyszerűen imádom a csajt. Iszonyatosan elcsavarta a fejemet, muszáj megszereznem.
Sajnos barátja van, és bár konkrétumot nem tudok, de azt hiszem jó a kapcsolatuk. Kerülöm a témát, mert idegesít hogy beelőztek.
Már sikerült egy viszonylag közeli barátságba kerülnöm a lánnyal, bizalmi viszonyban vagyunk. Elhódítani úgy hiszem nem menne, túlságosan foglalkoztatja a barátja... Megcsalni meg úgyse csalja meg, nem az a fajta.
Szóval be se próbálkoztam, mert egyelőre úgy tűnik, csak magamat égetném vele.
Erre mégis milyen választ vársz?
Elkéne tán kezdened fúrni a barátját,vagy mi?
Legyél mellette,aztán,ha szakítanak, megvígasztalhatod.
Mit tegyél?
Semmit :D
Csak azt, amit eddig... elég szépen beépültél az életébe, azt se tudod, van-e valakije, azt se, hogy nem haldoklik-e az a kapcsolat - bár ha bizalmi viszonyban vagytok, akkor miért nem tudod?
Majd ő eldönti, hogy vagy-e elég jófej?
Ha szereti a párját, és van gerince ( leírásod alapján ezek így is vannak), akkor a fejedre is állhatsz, akkor sem fogod érdekelni.
Szóval: ugráld körül, vagy legyél vele kimért, próbáld megfúrni, vagy légy tisztelettudó, vagy egyszerűen egyél egy lángost, mert az finom.
Kar volt kerned h neirjuk azt h semmit.
De itt kb annyit tehetsz.. vagy amit eddig lapulj. Turelmesen. Szakitanak majd..:) hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!