Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőmet megcsalja a barátja, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Már együtt vannak több, mint 4 éve. Sajnos más városban tanulnak. A lány kitart a fiú mellett, de a fiú össze-vissza csalja, többen látták, meg a srác dicsekszik is vele. Már volt olyan, hogy ez kiderült, de a lány megbocsájtott neki, és az új "ügyeiről" nem tud. Fogalmam sincs, mint tehetnék. Nem szeretném tönkre tenni a kapcsolatukat, de mégis úgy érzem, joga van tudni.2016. márc. 12. 15:36
1/8 anonim válasza:
Alapvetően azt vallom, hogy nem kell beleszólni más kapcsolatába, az ő dolguk, de ha a legjobb barátnőmről lenne szó és a ez a tetű meg még dicsekedni is azzal, hogy mekkora casanova, akkor bizony gond nélkül mesélném el a barátnőmnek, mekkora r*ohadék a pasija!
2/8 anonim válasza:
Ha már megbocsátott neki korábban,akkor ne avatkozz bele!
3/8 VirágésBence válasza:
Ha én lennék a legjobb barátnőd helyében tudni szeretném, de csak úgy állj elé, ha van konkrét bizonyítékod, mert nem feltétlenül fog neked hinni és biztosítsd róla, hogy semmi rosszindulat nincs benned, te csak mint barát próbálsz neki segíteni. Ha ezt elutasítja akkor hagyd, onnantól ez nem a te dolgod.
4/8 anonim válasza:
Az en legjobb baratnom osszehazasodott a legjobb baratommal,20 ev hazassag, 1 gyerek. A no csalja a pasit mar evek ota es nem mondom el,Mert Az egvilagon semmi kozom hozza.Ha egyszer elvalnak,akkor Az ne azert legyen Mert en elmondtam a baratomnakh csalja a felesege.
Persze zavar a dolog,de sosem elnek vissza a bizalmaval,foleg Ugy h gyerekuk is van.
5/8 anonim válasza:
Tanulj a hibájából, aki felszines és alfahímet akat, az így jár.
6/8 anonim válasza:
#5: Áruld már légy szíves, hogy te ennyiből mégis hogy szűrted le, hogy a csaj felszínes, a pasija meg egy alfahím? Annyira szánalmas ez az ismeretlenül ítélkezés. Elmondom neked, hogy az átlagosnak nevezett srácok között is bőven akad olyan, aki megcsalja a barátnőjét, sőt aki nagyobb tahó, mint némely jóképű férfitársa, szóval nem kell általánosítani.
7/8 anonim válasza:
NEM te teszed tönkre, hanem a srác tette... Szólj csak a barátnődnek nyugodtan, valóban joga van tudni. Lehet, hogy egyszer megbocsátott, de elhatározta, hogy a következő után lapátra teszi a barátját, szóval már csak ezért is. (Ha meg van annyira h.lye, hogy megint megbocsát, az már az ő baja.)
8/8 anonim válasza:
Én annak idején elmondtam a barátomnak(bizonyítékokkal),hogy egy hatalmas r.banc a nője.Még én jöttem ki rosszul belőle :(
2 napig gyötrődtem mit tegyek,de elmondtam neki.
Ma is elmondanám mert egy barátságban ez alap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!