Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira fáj, hogy a legjobb barátnőmet szereti. Mit csináljak?
Van egy fiú, aki jól néz ki, vicces és rendes, de csak barátként tekintettem rá, az osztálytársam és egy a baráti társaságunk is.
Aztán most ősz óta elég sokat beszélgetünk, chaten és élőben is. Tetszik neki a legjobb barátnőm, de azt hiszi, hogy nem lenne esélye nála, mert a lány "rideg", komolyat senkivel nem akar, a fiú meg már arra vágyik a sok futódolog után. És ezért velem beszéli meg ezeket, meg úgy mindent...
Szóval nagyon jóban vagyunk, de közben ha ott van a legjobb barátnőm is, észre sem vesz kb. Meg én próbálok neki segíteni mindenben, nem pont az összehozós dologra értem. Bármire van szüksége, azonnal intézem és nem számít, hogy fáradt vagyok, vagy nekem nem lesz hasznom belőle.
Ráadásul a legjobb barátnőm semmi komolyat nem akar tőle, ahogy másoktól sem. Szóval tudom, hogyha esetleg össze is jönnének, akkor sem lenne hosszú a kapcsolat, utána pedig nekem kéne összeszedni.
18L
valószínűleg nem vagy olyan csinos mint barátnőd...
ha meg úgy érzed h igen akkor próbáld magadra terelni a figyelmét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!