Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne bántsam meg a legjobb barátnőmet? L/17
Figyelt kérdés
2 évig volt együtt a barátjával de még karácsony előtt szakítottak. A barátnőm exével elkezdtem nemrég beszélgetni és flörtöltünk..Ezt elmondtam a barátnőmnek és azt mondta,hogy nem rám haragszik,hanem a volt pasijára. (barátnőm még mindig szereti)... Viszont kezdek én is bele szeretni a srácba ,de félek vele összejönni. Mit tegyek,hogy ne bántsam meg a barátnőmet? Fontos nekem a barátságunk, de nem sírhat évekig egy fiú után...El kellene fogadnia,hogy a volt pasija már tovább lépett.2014. márc. 26. 21:43
1/5 anonim válasza:
hagyd a pasit. Barátság vagy pasi?
2/5 anonim válasza:
igen, választanod kell, a barátnőd ezt nem fogja neked elnézni, én sem nézném el senkinek. nem gáz, ha a fiút választod, attól nem vagy rossz ember, csak a barátnőddel meg fog szakadni a kapcsolat.
3/5 anonim válasza:
Döntéshelyzetben vagy. A barátnőd ezt nem nézné el neked sem, amit én meg is értek. A barátnő exe tabu. Annyi pasi van a világon, miért pont ő kell neked? Hidd el, találnál mást is, akit szeretnél.
4/5 anonim válasza:
soha többet ne beszélj vele.... szerinted? eddig a barátnődet töcskölte a csávó, most meg majd tégeD... A legjobb barátnőd, barátnője, azaz te összejön a legjobb barátnője exével.... jó kis háromszög lehetne....
5/5 anonim válasza:
Szerintem jöjj össze vele, én fiúként össze szeretnék jönni az exem legjobb barátnőjével azért, mert mindig is az exem barátnője tetszett, csak egyes körülmények miatt nem vele jöttem össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!