Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan térítsem észhez a legjobb barátnőmet?
Röviden a sztori: A barátnőm összejött egy sráccal, aki már az előtt szívatta, gázul viselkedett vele, hogy párkapcsolat lett volna köztük (konkrétan majdnem egy évet kellett várni arra, hogy hajlandó legyen komoly kapcsolatra, elköteleződésre - előtte szexkapcsolat volt). Ezt még meg is értettem valamilyen szinten, hiszen szerelmes volt. De aztán a srác végig gázul viselkedett a kapcsolatban, a barátnőm viszont mindig felmentette végül valami mondvacsinált indokkal ("jaj, szegény csak azért ilyen, mert..." típusú dolgokkal).
Mostanra jutott el oda a barátnőm, hogy elege lett az egészből, mert már annyi sz.arságot csinált a srác. Elhatározta, hogy szakít, megcsalta, majd kidobta. A barátja persze rögtön elkezdett utána koslatni, és most vissza is fogadta.
Azt sem értem, hogy hogy tud a szemébe nézni a barátnőm, miután megcsalta (nem is bántja a lelkiismeret túlzottan, úgy érzi "jogos" volt a dolog), valamint azt sem értem, hogy mit vár még ettől a taplótól, és hogy gondolja, hogy normális kapcsolat lehet köztük.
Amúgy is sok baja van a barátnőmnek, aggódom miatta, valamint nagyon nem tetszik, hogy erős egyéniség létére úgy kezd viselkedni mostanság, mint egy kapcsolatfüggő átlagliba. Hogyan térítsem észhez, hogy újra a régi legyen, és legyen esélye boldog kapcsolatra valami normális fiúval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!