Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan térítsem észhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan térítsem észhez a legjobb barátnőmet?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori: A barátnőm összejött egy sráccal, aki már az előtt szívatta, gázul viselkedett vele, hogy párkapcsolat lett volna köztük (konkrétan majdnem egy évet kellett várni arra, hogy hajlandó legyen komoly kapcsolatra, elköteleződésre - előtte szexkapcsolat volt). Ezt még meg is értettem valamilyen szinten, hiszen szerelmes volt. De aztán a srác végig gázul viselkedett a kapcsolatban, a barátnőm viszont mindig felmentette végül valami mondvacsinált indokkal ("jaj, szegény csak azért ilyen, mert..." típusú dolgokkal).

Mostanra jutott el oda a barátnőm, hogy elege lett az egészből, mert már annyi sz.arságot csinált a srác. Elhatározta, hogy szakít, megcsalta, majd kidobta. A barátja persze rögtön elkezdett utána koslatni, és most vissza is fogadta.

Azt sem értem, hogy hogy tud a szemébe nézni a barátnőm, miután megcsalta (nem is bántja a lelkiismeret túlzottan, úgy érzi "jogos" volt a dolog), valamint azt sem értem, hogy mit vár még ettől a taplótól, és hogy gondolja, hogy normális kapcsolat lehet köztük.

Amúgy is sok baja van a barátnőmnek, aggódom miatta, valamint nagyon nem tetszik, hogy erős egyéniség létére úgy kezd viselkedni mostanság, mint egy kapcsolatfüggő átlagliba. Hogyan térítsem észhez, hogy újra a régi legyen, és legyen esélye boldog kapcsolatra valami normális fiúval?

2013. nov. 12. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Annyit tudsz neki mondani amit ide is leírtál, hogy aggódsz érte meg hogy nem jó ötlet újra kezdeni a kapcsolatát.. Mert ha így viselkedett vele sőt meg is csalta akkor gyanús hogy ez a kapcsolat nem igazán működik ami nem megy azt meg kár erőltetni.. talán azt tudnád neki javasolni vagy tanácsolni.. felejtse el és keressen mást mert neki se jó egy ilyen kapcsolat ahol a gondok vannak na meg mi lesz később gondolom nem egy ilyen kapcsolatban akarja leélni az életét szóval kár fecsérelnie tovább az idejét egy rosszul működő kapcsolatra.
2013. nov. 12. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
az a baj,azon kívül,hogy elmondod mit gondolsz semmit nem tehetsz nem fog észhez térni.voltam hasonló helyzetben...sok ember próbált észhez téríteni,semmi hatása nem volt.mentem saját hülye fejem után,addig addig,hogy már nem bírtam tovább,olyan húzásai voltak a pasinak.és eldöntöttem vége,de mostmár tényleg végleg.csak akkor fog ebből kiszakadni,ha ő jön rá a dolgokra.ha betelik a pohár.addig falra hányt borsó minden szó.
2013. nov. 12. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
ja és én is kidobtam,majd visszafogadtam, meg felmentettem,hasonló marha indokokkal.áh gáz helyzet
2013. nov. 12. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
és utánam is koslatot mikor dobtam. nehéz így, olyan pofont kell kapnia a pasitól ami kijózanítja,nálam így volt. a barátok meg folyton mondták,hogy nem látom,hogy milyen?stbstb. nem láttam,hiába volt minden.:D engem még most is keres, de már nem érdekel,nem reagálok. szóval szerintem nem nagyon tehetsz semmit.:/
2013. nov. 12. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!