Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom biszex csaja úgy vettem észre, csábítgatja az én barátnőmet. Nem tudom, van-e okom félni?
A legjobb barátom tavaly jött össze egy csajszival, nagyon sokszor átvágta már a haveromat a viselkedésével, de az kitartott mellette. A csaj erősen gerjed a nőkre is, ami nekem aztán nem sok vizet zavarna, ha nem viselkedne félreérthetően az én barátnőmmel.
Amióta csak bemutattam egymásnak őket, a haverom csaja állandóan az enyémen lóg, de tényleg, nem túlzok. Mindig nyomatja neki a feminista szövegeit, direkt olyanokat mond nekem, hogy "jaj Peti, velem jobban érzi magát". Ha elmegyünk a többi barátunkhoz, akkor is letelepednek egy kanapéra és egyfolytában együtt vannak minden percben, már voltam szemtanúja enyhe hajsimogatásnak is (persze a csaj részéről). Nem tudom mire vélni ezt az egészet, a haveromat már nem akarom mindig azzal cseszegetni, hogy zavar a barátnője, de a csaj meg nem állítja le magát ÉS ami felettébb szuper, hogy már a barátnőm is viszonozza lassan, legalábbis mostanában úgy tűnik.
27/F
Játszadozásnál most már idegesítőbb, amit művel(nek), mi lassan a haverommal le vagyunk..
A csaj már bármilyen alkalmat képes megragadni, hogy a barátnőmhöz hozzányúljon vagy vele legyen. Egy álszent kígyó, de őszintén.
A barátnőmet szoktam kérdezgetni, hogy mit gondol a csajról és jön a sablonszöveggel, hogy nagyon jól megértik egymást, nagyon kedves. Én nem hiszem, hogy ő ne vágta volna le a szitut már, de egyáltalán nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!