Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom megdugta a legjobb barátnőmet. Ilyenkor kit utáljak jobban?
Figyelt kérdés
Kiderült, hogy összejárogattak, míg együtt voltunk. Mi a méltó büntetés?2013. szept. 1. 23:15
1/14 anonim válasza:
Az hogy te csendesen figyelsz, és rábízod a sorsra, ahogyan tönkremennek...
3/14 anonim válasza:
Hogy tojsz rájuk és irigylésre méltóan boldog leszel... és nélkülük, ők meg pukkadjan meg.
4/14 anonim válasza:
a legjobb barátnőddel megcsalt?
Hát, az nem legjobb barátnő. Én adnék nekik gumit, kicsit preparáltat...
Az, hogy kit utálj jobban, attól függ, hogy mennyi ideje volt a barátod, és a lány mennyi ideje volt a barátnőd...
5/14 anonim válasza:
Azt a legkönnyebb mondani, hogy nem kell velük törődni..
Bár ilyen egyszerű lenne.
6/14 A kérdező kommentje:
A pasi 2 éve volt a barátom, a lány 5 éve a barátnőm.
2013. szept. 1. 23:20
7/14 anonim válasza:
szerintem a lánytól nagyobb gáz. Tuti, hogy az ismerősei előtt ezt nem tartanám titokban, se a leendő barátai előtt. Hidd el, az pont elég büntetés. A volt barátod környékén is, a csajos jó tanácsok (főleg, ha nem tőled jön, mint "sértett" féltől", hanem valaki mástól, akkor megkeseríti az életét...
8/14 A kérdező kommentje:
De legalább akkor összejöttek volna most, vagy tudom is én. Véletlenül kottyantotta el ez a cafka. Egykébként nem zavar, azóta van barátom, de azért feldúlt lelkileg, és mindkettőt hasbarúgnám, ha nem annyit kapnék értük, mint egy normál emberért...
2013. szept. 1. 23:32
9/14 anonim válasza:
Én törölném a két évet is meg az ötöt is.
10/14 A kérdező kommentje:
Ha azt csak úgy lehetne... Mindkettőjüket nagyon szerettem.
2013. szept. 1. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!